30+ Pluginuri Dropshipping pentru WordPress 2020 [Gratuit și plătite]

dropshipping-wordpress

În această postare, voi vorbi despre cel mai bun plugin dropshipping pentru WordPress sau WooCommerce care ar putea chiar să vă ajute afacerea dropshipping.

La fel ca serviciile de marketing și pluginurile pentru instrumentele promoționale pentru a vă îmbunătăți afacerea dropshipping pentru un ROI maxim.

M-am gândit întotdeauna la negotul dropshipping ca un venit suplimentar, deoarece aceste lucruri ar putea genera cu adevărat niște bani în plus la sfarsit de luna. Mai ales când magazinul este complet automatizat.

Voi fi sincer cu tine; Dacă doriți să câștigați mulți bani cu livrarea prin dropshipping! Credeți-mă, veți avea nevoie de mult mai mult decât de magazinul dvs. dropshipping.

Cea mai ușoară parte este configurarea magazinului dvs. dropshipping. Transformarea vizitatorului dvs. în ceea ce doriți să fie este locul în care trebuie să vă petreceți cea mai mare parte a timpului.

Secretul numărul unu al fiecărei afaceri de succes dropshipping sunt resursele, pluginurile și strategia pe care le folosesc pentru a-și conduce afacerea.

Șansele dvs. de a obține o rentabilitate de 100% a investiției sunt nelimitate. Acest lucru se întâmplă dacă aveți un plan detaliat, o strategie (vindeți prin pâlnia de vânzări) și, bineînțeles, pluginurile și instrumentele dropshipping potrivite.

Puteți face orice doriți cu aceste pluginuri de dropshipping:

  • Automatizați vânzările produselor dvs.
  • Vânzare încrucișată
  • Folosiți principiile psihologiei pentru a atrage vânzări. De exemplu, cupoane, reducere de pret pentru produse, urgență etc.
  • Si multe altele.

Din fericire pentru noi, WordPress / WooCommerce oferă cea mai bună libertate de personalizare. Aceasta înseamnă că puteți avea orice plugin pentru orice creativitate la care vă puteți gândi.

Ceea ce ne aduce cele mai bune pluginuri dropshipping selectate manual pentru WordPress / WooCommerce pentru a vă optimiza magazinul.

Cele mai bune 30 de pluginuri și instrumente de marketing Dropshipping pentru WordPress

Așa cum am promis, mai jos sunt cele mai bune pluginuri de dropshipping WordPress și instrumente de promovare care vă pot ajuta in afacerea de dropshipping cu Aliexpress.

#1. Pluginul AliDropship

complemento-alidropship-wordpress

Când vine vorba de dropshipping cu AliExpress, cel mai bun plugin de dropshipping #1 este AliDropship. Acesta este cel mai bun plugin dropshipping pentru site-urile WordPress pe care doriți să îl integrați cu AliExpress.

Au tot felul de caracteristici interesante pe care vi le puteți imagina. Pluginul vă permite să câștigați bani suplimentari cu programul de afiliere AliExpress împreună cu fiecare produs vândut în magazinul dvs.

Procesul de expediere în magazinul dvs. este complet automatizat și aveți posibilitatea de a importa și vinde un număr nelimitat de produse.

La fel de uimitor pentru acest supliment este că nu există nicio limită pentru numărul de produse pe care acest plugin le poate îndeplini.

AliDropship este singurul plugin dropshipping care vă oferă 100% proprietate după ce l-ați achiziționat pentru o taxă unică de 75,00 EUR ( pe viata ).

Toate celelalte plugin-uri de dropshipping au si percep o taxă recurentă, ceea ce înseamnă că va trebui să plătiți o taxă lunară pentru a le accesa în fiecare lună.

În cele din urmă, pluginul este mai mult un plugin WordPress independent, care transformă site-ul dvs. WordPress într-un site web de comerț electronic.

Cu pluginul implicit AliDropship, nu este nevoie să instalați WooCommerce înainte de a începe să vă vindeți produsele.

 

#2. Spocket

spocket

Spocket este, de asemenea, unul dintre cele mai bune pluginuri de expediere pentru WooCommerce, care vă permite să începeți o afacere dropshipping cu o bază de furnizori în SUA și UE.

Ceea ce face ca pluginul Dropshipping Spocket să fie unic este faptul că vă puteți bucura de livrari de la 2-5 zile de catre furnizorii din întreaga lume.

Cu Spocket, vă puteți automatiza întreaga afacere dropshipping, de la importul de produse până la îndeplinirea comenzilor. Au zeci de mii de produse de selectat și importat în magazinul lor din Spocket Marketplace.

Au, de asemenea, furnizori în UE și SUA, ceea ce înseamnă că, dacă intenționați să vindeți în SUA, puteți alege să importați produse de la un furnizor american și invers.

În cele din urmă, au un plan gratuit care vă permite să importați până la 25 de produse gratuite pentru a testa platforma. După aceasta, puteți alege unul dintre planurile lor premium.

 

#3. Pluginul AliDropship Woocommerce

plugin-alidropship-woo

AliDropship Woo este versiunea WooCommerce a AliDropship care transformă site-ul dvs. WordPress într-un magazin de comerț electronic. Versiunea Woo funcționează cu pluginul preinstalat WooCommerce.

Pluginul permite importarea produselor în mod automat de pe AliExpress în magazinul dvs. WooCommerce. AliDropship Woo face aproape tot ceea ce face pluginul WordPress implicit cu AliExpress.

Chiar și analiza pieței indică faptul că Alidropship Woo Plugin este cea mai avansată soluție pentru WooCommerce. Pluginul funcționează atât de grațios încât face ca dropshipping-ul să fie o afacere ușoară.

De îndată ce site-ul dvs. primește o comandă, pluginul va vizita automat AliExpress cu detaliile clientului dvs. Tot ce trebuie să faceți este să faceți clic pe butonul „Plătiți acum” pentru a vă confirma achiziția. Astfel, vă oferă afaceri fără stres.

#4. Plataforma WooDropship

 

plugin-woodropship

WooDropship este un plugin WooCommerce drop shipping foarte similar cu AliDropship Woo. Pluginul WooDropship vă conectează site-ul cu AliExpress și vă oferă posibilitatea de a importa produse și a plasa comenzi cu un singur clic.

Spre deosebire de AliDropship, WooDropship este un instrument SAAS (software as a service). Aceasta înseamnă că vi se va percepe o taxă lunară recurentă pentru a continua să utilizați serviciul.

Cu toate acestea, acestea oferă o perioadă de probă gratuită de 7 zile, cu funcții limitate pentru a testa pluginul. Dacă doriți acces complet, va trebui să vă abonați la cel mai mare plan al acestora la 49 USD / lună.

Testul de 7 zile vă permite să procesați 10 comenzi, în timp ce planul de bază permite procesarea comenzilor de până la 100 de comenzi cu AliExpress.

 

#5. Plataforma Dropship.Me

 

dropshipme

DropshipMe este un plugin dropshipping WordPress / WooCommerce care vă oferă acces la anumite produse. Cu DropshipMe puteți importa cu ușurință produsele HOT ( cele mai vandute ) din AliExpress.

În mod normal, va trebui să editați descrierea produsului importat cu produsele AliExpress, dar cu DropshipMe care este gata.

Pluginul vă oferă, de asemenea, posibilitatea de a importa recenzii din AliExpress împreună cu produsele pe care le-ați importat.

Cu toate acestea, pluginul nu este un plugin independent, veți avea nevoie de pluginul AliDropship împreună cu DropshipMe pentru a îndeplini comenzile.

 

#6. Plataforma YouDroop

 

complemento-youdroop

YouDroop este un alt plugin dropshipping. Pluginul vă permite să vă conectați cu mai mulți expeditori prin magazinul dvs. WooCommerce.

Practic, este o piață B2B care conectează furnizorii și retailerii cu dropshipping. Au un plugin WooCommerce care facilitează lucrurile pe platforma Woo.

Diferiți furnizori își publică produsele pe YouDroop, în timp ce dropshipperii care folosesc platforma își importă produsele preferate pe site-ul lor WooCommerce.

Planul de membrii este lunar recurent și destul de scump în comparație cu alte pluginuri Dropshipping pentru WordPress / WooCommerce.

#7. Dropified

 

que-es-dropified

 

Dropified este, de asemenea, unul dintre cele mai bune pluginuri de expediere pentru WooCommerce. Acest plugin funcționează similar cu AliDropship.

Vă permite să aveți un magazin automat cu AliExpress și să automatizați procedura de importare a produsului si până la livrarea acestuia.

Prețul și actualizarea produsului sunt automate, deci nu trebuie să vă faceți griji dacă un produs este sau nu epuizat. Toate produsele sunt sincronizate cu site-ul dvs. web.

Vine cu o perioadă de proba gratuită de 14 zile și costă 47 USD / lună pentru planul de bază, în timp ce planul principal costă 127 USD / lună.

Cu toate acestea, una dintre caracteristicile sale este că vă permite să obțineți produse de pe alte site-uri web, altele decât AliExpress. de la Esty la diverse alte site-uri web.

 

#8. Dropshix

 

dropshix

 

Dropshix este un plugin dropshipping pentru WooCommerce care vă permite să importați produse din AliExpress, Amazon SUA, Banggood și Adihara.

Are o extensie pentru Google Chrome precum AliDropship și WooDropship. Extensia Chrome vă oferă posibilitatea de a selecta produse direct de pe site-urile web ale magazinului sursă.

De asemenea, vine cu un tablou de bord pentru a monitoriza și urmări fiecare parte a afacerii dvs., de la analiza produsului si pana la urmărirea expedierilor.

Are un plan lunar recurent și vine, de asemenea, cu un plan gratuit, care este foarte limitat. Utilizarea planului gratuit vă permite să vindeți doar 15 produse.

 

#9. Furnizorii mei

 

mis-proveedores

 

De asemenea, este unul dintre cele mai bune pluginuri dropshipping pentru WordPress, acest plugin vă permite să obțineți o listă cuprinzătoare a furnizorilor de dropshipping AliExpress cu care lucrați sau ve-ti lucra. Cu ajutorul pluginului, veți putea colecta și analiza date despre furnizorii dvs. de pe AliExpress in asa fel incat ve-ti sti daca sunt de incredere sau nu.

Puteți vedea cu ușurință vânzătorii care va ajuta în dezvoltarea afacerii dvs. și vă pot construi afacerea pe baza fiecărei informații atent urmărite.

Plugin-ul pentru furnizori nu este un plugin de livrare independent. Este unul dintre pluginurile AliDropship pentru pluginul dvs. implicit de livrare prin Dropshipping cu WordPress.

Cu acest plugin, veți putea evita furnizorii nu atât de buni de pe AliExpress și puteți obține majoritatea bunurilor lor de la furnizorii cei buni.

 

#10. Pluginul AliShipping

 

alidropship-alishipping

 

AliShipping este un plugin excelent de dropshipping care funcționează cu AliExpress. Pluginul vă permite să importați și să personalizați cu ușurință toate metodele de expediere posibile de la AliExpress la magazinul dvs. online.

Cu AliShipping puteți uita de adăugarea manuală a metodelor de expediere în magazinul dvs. dropshipping, deoarece acum puteți face acest lucru doar prin apăsarea unui buton.

Acest lucru vă va permite să vă fidelizati clienții și să le sporiți încrederea. Este o modalitate ușoară de a vinde mai multe produse online.

Cu toate acestea, nu îndeplinește comenzile de unul singur, mai degrabă este un supliment la pluginul inițial dropshipping la fel ca pluginul anterior.

 

#11. ShopMaster

 

plugin-shopmaster

 

Shopmaster nu este un plugin în sine, dar funcționează cu pluginul WooCommerce. În caz contrar, pentru a utiliza ShopMaster, va trebui să aveți preinstalat WooCommerce pe site-ul dvs.

La fel ca orice alt instrument de dropshipping, ShopMaster integrează site-ul dvs. dropshipping prin livrare cu diferite site-uri web din China și vă permite să importați produse cu un singur clic.

Cu toate acestea, îndeplinirea automată a comenzilor funcționează numai cu AliExpress, în timp ce altele se fac manual prin copiere și lipire. Așa cum am spus, nu este un plugin, dar funcționează cu pluginul WooCommerce.

Va trebui să vă înregistrați pe site-ul lor web pentru a putea utiliza acest serviciu șide asemenea, să vă conectați magazinul WooCommerce prin metoda API KEYS.

 

#12. Ezusy

 

plugin-ezusy

 

Ezusy este destul de similar cu ShopMaster, ceea ce înseamnă că trebuie să creați un cont cu ei și să vă conectați la magazinul dvs. WooCommerce.

La fel ca restul pluginului, vă permite să căutați și să importați cu ușurință produse în magazinul dvs. în timp ce îndepliniți comenzile cu un buton de comandă cu un singur clic.

Ezusy are trei planuri plătite care sunt recurente. Cu toate acestea, toate vă oferă acces la toate funcțiile sale, singura diferență dintre planuri este numărul de produse pe care le puteți importa și prelucra comenzi.

 

#13. Ali2Woo

 

plugin-Ali2Woo

 

Ali2Woo este, de asemenea, un plugin dropshipping pentru WooCommerce care vă permite să vă integrați magazinul WooCommerce cu AliExpress.

La fel ca AliDropship, pluginul vă permite, de asemenea, să câștigați venituri suplimentare cu programul afiliere de AliExpress pentru fiecare produs vândut.

Ali2Woo are o limită de 1000 de produse care pot fi importate de pe AliExpress. Dacă doriți să importați mai multe, va trebui să contactați cu ei.

Ali2Woo începe cu 25,00 USD / lună, în timp ce cel mai mare plan este de 230,00 USD pe lună.

 

Acestea sunt în prezent cele mai selectate pluginuri pentru a începe o afacere dropshipping cu WordPress. Cele mai multe dintre ele vă pot ajuta să începeți în cel mai bun mod.

Cu toate acestea, recomandarea mea personală este pluginul AliDropship și este în prezent singurul plugin de livrare prin dropshipping care vă oferă 100% proprietate pentru o taxă unică.

Ceea ce face pluginul AliDropship sa fie mai interesant este că au mai multe teme și plugin-uri gratuite pentru a vă optimiza magazinul pentru conversii mai mari.

După ce ai pluginul implicit AliDropship , poți folosi temele și plugin-uri gratuite sau premium pe care ti le pune la dispozitie Alidropship.

 

Cele mai bune pluginuri Dropshipping pentru optimizarea magazinului dvs. (Plugin-uri AliDropship)

 

Acestea sunt plugin-uri WordPress concepute special pentru optimizarea livrării. Au un alt unghi promoțional care poate fi foarte benefic pentru afacerea dvs. dropshipping.

Acum, haideti să vorbim despre aceste pluginuri.

#14. Pluginul Social Rabbit

 

plugin-social-rabbit-alidropship

Pluginul Social Rabbit este un plugin WordPress care vă promovează automat site-ul web pe social media. Trebuie doar să configurați un șablon și acesta rulează conform acestuia.

Când vine vorba de comerț electronic, platforma de socializare joacă un rol vital în succesul afacerii dvs dropshipping. Prin urmare, ar trebui să le implicați cât de mult puteți.

Pluginul Rabbit vă permite să vă bucurați de postari automate, follow și comentarii din contul dvs. prin intermediul diverselor platforme de socializare.

Pluginul promovează automat site-ul dvs. web pe rețelele sociale populare precum Facebook, Pinterest, Instagram și Twitter.

Un lucru este garantat cu pluginul Social Rabbit, care este un trafic organic stabil care duce la conversie pe site-ul dvs. web. Vă oferă promovarea fără probleme a conturilor dvs. de socializare 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână.

 

#15. Pop-up recent de vânzări

 

Ventana emergente de ventas recientes

Pop-up-ul de vânzări funcționează oferind magazinului dvs. online senzația tradițională de cărămidă și mortar. Face acest lucru arătând dovezi că există mulți clienți mulțumiți care au cumparat deja produsele magazinului dvs.

De asemenea, magazinul dvs. va fi mai aproape de tratul cu clientul dvs. și va fi construita încrederea valoroasă de care are nevoie negotul dropshipping. Acest lucru va spori implicarea clienților și este posibil ca vizitatorii să devină cumpărători.

Pop-up-ul recent de vânzare este foarte recomandat pentru magazinele noi care cresc în continuare vânzările și traficul. Acest lucru vă va ajuta să creați un mediu ocupat în jurul magazinului dvs.

 

#16. Plugin de coș de cumparaturi abandonat

 

Complemento de carrito abandonado

Pluginul pentru coș abandonat primește detaliile clienților potențiali prin intermediul emailului pe care il lasa inainte sa iasa de pe site. Acest lucru se face pentru a redirecționa notificările prin e-mail ulterior si pentru a le reaminti clientilor să revină la magazinul dvs ca sa finalizeze cumparatura.

Este un instrument puternic de îndemn care își propune să recupereze veniturile sau clienții pe care îi considerați pierduți.

De fapt, cercetările arată că 67% din coșurile de cumpărături online sunt abandonate înainte ca clientul să finalizeze vânzarea.

Automatizarea fluxurilor de lucru pentru cărucioare abandonate face ca vânzătorii online să se reconecteze mai ușor cu clienții care și-au părăsit coșurile de cumpărături pentru a recupera vânzarea.

De asemenea, trebuie să știți că este un plugin gratuit dropshipping pentru WooCommerce și oferă o valoare mai mare pentru succesul afacerii dvs.

 

#17. Plugin temporizator cu numărătoare inversă

 

Complemento de temporizador de cuenta regresiva

 

Pluginul Countdown Timer este un instrument promoțional care ajută la crearea urgenței și a penuriei în orice mod posibil.

În mod obișnuit, clienții au tendința de a întârzia cumpărarea, pentru că de ce ar trebui să facă acest lucru dacă nu trebuie? Dar cu ajutorul temporizatorului, puteți să vă convingeți clienții că cel mai bun moment pentru a cumpăra este înainte de a fi prea târziu.

De asemenea, temporizatorul va crea un puternic sentiment de urgență și lipsă în magazinul dvs. online. În acest fel, convertiți 80% din potențialii cumpărători într-un cumpărător activ.

 

#18. Facebook Business Plugin

 

Complemento-empresarial-de-Facebook

 

Facebook Business Plugin este conceput pentru a vă sincroniza site-ul web cu catalogul de produse Facebook si Instaram. Acest lucru vă va face experiența de promovare cât mai ușoară posibil.

Cel mai bun loc pentru a vinde și afișa produsul este locul în care toată lumea își petrece cea mai mare parte a timpului. Ce este Facebook și Instagram.

Prin urmare, comercializarea produsului dvs. pe Facebook vă va ajuta să construiți o relație de durată cu persoanele importante pentru produsul dvs. Și cel mai important, creșteți vânzările magazinului dvs. online.

 

#19. Google Merchant

 

plugin-alidropship-google-merchant

 

Las compras de Google, anterior cunoscute ca căutare de produse de Google, au fost inventate de Craig Nevill-Manning pentru a afișa produsele lor în căutarea de Google.

Acest lucru permite utilizatorilor de Google să caute produse în linie în diferite site-uri web și să compare prețuri între diferiti proveedori prin rezultatele căutării.

Acest complement este o unealtă puternică online, care permite cargar pe catalogul de produse în Google ( Se poate folosi numai pentru cei care vand in USA ).

Face produsele magazinului dvs. disponibile pentru achizițiile Google sau pentru anunțurile de cumpărături Google și alte servicii. Pur și simplu, îl poți numi un loc în care trăiește produsul tău.

 

#20. Pagina de promovare a unui singur produs

 

Página de promoción de un solo producto

 

A avea o pagină de destinație separată în magazinul dvs. este o modalitate excelentă de a afișa un anumit produs pentru promovare. Acest lucru nu va permite distragerea atenției atunci când un vizitator vizitează pagina produsului.

Vă ajută să atrageți cu ușurință atenția clienților dvs. de fiecare dată când vă vizitează magazinul și vă ajută să creșteți conversia în magazin.

Pagina de promovare a unui singur produs include totul despre produs. Include galeria de imagini, prețul articolului, costul de expediere și butonul „Adaugă în coș”.

Sub pagină veți găsi descrierea produsului, recenzii ale clienților, metode de plată, termen de livrare etc. Include tot ce aveți nevoie pentru a comercializa un produs pe o singură pagină.

 

#21. Plugin de urgență

 

complemento-alidropship-urgencia

 

Pluginul de urgență este un instrument bun care vă ajută să vă motivați clientul sau posibilul client să cumpere imediat fără alte întârzieri.

Este un instrument 3-în-1 care include: un temporizator al cosului de cumparaturi, ecusoane de încredere și dovezi sociale. Toate acestea funcționează împreună pentru a vă permite să vă bucurați de conversia maximă în magazinul dvs.

Puteți afișa numărul de persoane care au adăugat un produs în coș pe altul pentru a inspira încredere cumpărătorilor dvs. Aceste numere pot fi reale sau aleatorii în funcție de preferințe.

Posibilii clienții vor vedea că altor clienti le plac produsele dvs. și sunt mai predispuși să cumpere din magazinul dvs.

 

#22. Pagina Recenzii

 

plugin-resenas-alidropship

 

Pluginul pentru pagina de recenzii este un plugin puternic care vă ajută să adăugați recenzii pe site-ul dvs. in alt cuvant pentru a vă crește vânzările.

La toți ne place să citim recenzii despre produse înainte de a lua măsuri în sfârșit și, de asemenea, clienții dvs. înainte de a cumpăra de la dvs.

Pagina de recenzii vă permite să colectați recenzii cu imagini și mărturii sociale pentru a crește încrederea și a vă crește profiturile din magazin.

Acesta este un instrument puternic, deoarece clienții au încredere în evaluarea produselor clienților anteriori mult mai mult decât promisiunea vânzătorului.

 

#23. Banner de promovare

 

plugin-banner-promocional

 

Acest plugin promoțional vă ajută să creați un banner profesional, care va crește radical clicurile și conversia magazinului dvs.

Vine cu o interfață simplă, ușor de utilizat. Tot ce trebuie să faceți este să instalați pur și simplu pluginul și să deveniți un creator de bannere profesional.

Vă permite să obțineți mai multe vânzări din traficul pe care îl aveți deja și altele noi, creând un sentiment de urgență în magazinul dvs.

 

#24. Plugin de Vânzări (UpSell)

 

ventas-upsell-alidropship

 

Suplimentul de vânzare vă permite să triplați vânzările cu produse atractive și complementare, pe gustul clientului.

Încurajați-vă clienții să cumpere mai multe produse din vânzările dvs. și faceți-i fericiti cu fiecare dintre produsele pe care le-au cumparat.

Atunci când un client dorește să cumpere un produs, pluginul îi oferă un produs complementar atractiv pe care probabil îl va cumpăra. Atunci inseamna ca va cumpara 2 sau chiar mai multe produse in loc de unu.

Prin urmare, câștigați cât mai mult cu fiecare client din magazinul dvs.

 

#25. Comerț electronic îmbunătățit GA (Google Analytics)

 

comercio-electronico-mejorado-GA-Alidropship

 

Pluginul Google Analytics îmbunătățit pentru comerț electronic este un plugin AliDropship gratuit și unul dintre cele mai bune pluginuri dropshipping pentru WordPress, care vă permite să înțelegeți ce produs se vinde bine.

Vă oferă defalcarea articolului care se potrivește cel mai bine nevoilor clientului dvs.

Pluginul vă permite să înțelegeți dacă versiunea desktop sau mobilă a magazinului dvs. obține cele mai multe vânzări și cum să optimizați pentru mai multe vânzări.

Plugin gratuit WordPress drop shipping pentru a vă bucura de acces facil la rapoarte de stocare și pentru a vă optimiza vânzările.

 

Cele mai bune servicii personalizate pentru magazinul dvs. dropshipping WordPress / WooCommerce

Probabil că veți avea nevoie de ajutor pentru afacerea dvs. dropshipping, acest lucru ar putea fi legat de configurarea site-ului web sau de promovarea magazinului. Ar putea fi chiar o analizare generală a site-ului dvs. pentru a vedea dacă sunteți gata să începeți să vindeți sau nu.

Oricare ar fi cazul, am enumerat câteva servicii aditionale pe care le puteți obține pentru dezvoltarea afacerii dvs. dropshipping cu WordPress. Haideti să vedem in detaliu:

#26. Pachet de servicii de marketing Alidropship

Nimănui nu-i place să cheltuiască bani pe reclame care nu convertesc. Adevărata dvs. promoție poate fi costisitoare dacă nu o faceți corect.

Acest lucru vă va costa doar din ce în ce mai mult în locul beneficiilor așteptate. Cu toate acestea, ce se întâmplă dacă totul este gestionat complet de dvs.?

Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la încercări și erori din nou, deoarece un agent de marketing se va ocupa de ele. El paquete de servicios de marketing incluye:

  • Înființarea si configurarea conturilor de Facebook, Twitter și / sau Instagram
  • Producerea videoclipului promoțional cea mai bună calitate
  • Crearea de bannere unice pentru site-ul dvs. sau rețelele sociale

Dacă vă concentrați să generați mai multe vânzări în magazinul dvs., atunci ar trebui să consultați pachetul de servicii de marketing.

 

#27. Pachet de initiere SEO basic

SEO este necesar pentru valoarea pe termen lung a oricărui site web de comerț electronic. Vă permite să câștigați mai mult trafic organic și să generați mai multe vânzări pentru afacerea dvs.

Pachetul de initiere SEO include articole optimizate pentru SEO în blog sau în pagina dvs. principala. De asemenea, vine cu backlinks diversificate pentru a vă clasifica site-ul web mai sus in Google.

Un magazin optimizat SEO va permite a Google să vă indexeze site-ul web mai rapid și va permite, de asemenea, utilizatorilor de internet să vă găsească magazinul mai repede.

 

#28. Crearea de videoclipuri promoționale

 

Marketingul video este considerat cel mai bun anunț care generează conversii bune și faptul este că acestea sunt încă subutilizate. Un videoclip de calitate vă permite să conduceți cu ușurință mai mult trafic către magazinul dvs si respectiv mai multe vanzari.

Mai mult decât atât, este un mijloc de a vă conecta cu ușurință la emoția cumpărătorului dvs., de a crește nivelul de încredere față de magazinul dvs. și de a conduce, invariabil, la vânzările din magazin.

Toți proprietarii de magazine care doresc să-și ducă afacerea la nivelul următor ar trebui să înceapă să investească în videoclipuri promoționale. Acest lucru se datorează faptului că este un mod foarte eficient de a vă promova magazinul online.

 

#29. Anunțuri pe Facebook și Instagram

Acesta este un serviciu care vă economisește timp și o presupusă pierdere de bani pentru a optimiza difuzarea anunțului dvs. pentru a ajunge la publicul potrivit.

Mulți începători in domeniul dropshipping adesea se confruntă cu mai multe provocări cu anunțurile de pe Facebook. Mai ales atunci când vine vorba de a atinge ținta potrivită și de a configura întreaga campanie de anunturi.

De aceea, este o idee bună să obțineți asistență profesională și să nu mai pierdeți bani cu reclame Facebook care nu convertesc.

 

#30. Setări de marketing prin e-mail ( Newsletter )

Marketingul prin e-mail este o metodă puternică de creștere a vânzărilor dropshipping. Cu toate acestea, doar câțiva profită încă de el, deoarece majoritatea nu știu cum să-l configureze.

Primul lucru care face marketingul prin e-mail unic în comparație cu alte metode de marketing, cum ar fi social media și SEO, este faptul că aveți o linie de comunicare directă cu publicul dvs.

Vă puteți conecta cu ușurință cu ei gratuit și acest lucru se poate face complet cu automatizare completă. Astfel, vă va economisi timp pentru a face alte lucruri importante.

Pachetul include e-mailuri promoționale unice și atractive, șabloane de e-mail personalizate și ghiduri.

 

#31. Recenzie magazin Dropshipping

Este posibil să aveți nevoie de o examinare detaliată a magazinului dvs. dropshipping înainte de a începe să difuzați anunțuri.

Acest serviciu va face ca magazinul dvs. să fie revizuit de experți cu experiență în expediere și să vă arate o recomandare de îmbunătățire.

În plus, veți primi sfaturi și recomandări privind aspectul magazinului și viitorul plan de îmbunătățire.

 

#32. Magazin dropshipping personalizat la cheie

În cele din urmă, magazinul personalizat la cheie este un site dropshipping gata de utilizare. Este un pachet complet făcut pentru dvs., care include tot ce aveți nevoie pentru a începe o afacere de succes dropshipping.

Vine cu diverse cercetări de nișă făcute pentru dvs. cu un nume de domeniu premium și diverse pachete promoționale pentru a vă începe aventura in lumea Dropshipping-ului.

Iată 10+ idei de nișă pentru magazinele online dropshipping la cheie, pentru a vă oferi o idee despre ceea ce obțineți cu acest serviciu.

 

Concluzie cu privire la cele mai bune pluginuri dropshipping pentru WordPress

Dropshipping-ul crește din ce in ce mai mult în fiecare zi. Ceea ce vă va pune înaintea concurenței dvs. pluginurile si strategiile dvs. Datorită tehnologiei și a diferitelor programe si pluginuri, puteți acum să vă echipați cu ușurință afacerea.

Pe măsură ce faceți acest lucru, stabiliți un plan și o strategie detaliata pentru a profita la maximum de afacerea dvs. și pentru a obține ajutor acolo unde este necesar.

Uneori, ajutorul unui expert poate fi ceea ce are nevoie compania dvs.

Deci, asta este tot despre cele mai bune pluginuri dropshipping pentru WordPress / WooCommerce și acum este rândul tău sa incepi sa le folesti in magazinul tau online dropshipping.

Care dintre aceste pluginuri utilizați în prezent și care a fost experiența dvs. până acum? Dacă nu aveți încă, care dintre aceste pluginuri ați prefera?

Permiteți-mi să aud părerile dvs. despre acest lucru in secțiunea de comentarii mai jos.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *