Cine Sunt

Numele meu este Mihai Dobre propietarul acestui BLOG (Mihaidobre.net)

cine-sunt

Mihai Dobre

Numele meu este Mihai Dobre. Dirijez și administrez acest BLOG (Mihaidobre.net)

Călătoria mea de succes online este LUNGĂ și sper că acest mic articol nu va face altceva decât să te motiveze să îți urmărești toate visele și dorințele.

M-am născut și am crescut în Constanța, România, mai exact.

Dacă sunteți familiarizați cu România ( pentru cei care locuiesc in strainatate), veți înțelege că aceasta este o țară în curs de dezvoltare, în care aproape nimic nu funcționează, iar șomajul pare să fie discuția zilei, alături de aprovizionarea cu energie scumpă și infrastructura precară.

Așadar, aș putea spune că am toate șansele împotriva mea, dar nu am lăsat niciodată asta să îmi împiedice CĂUTAREA succesului.

Acum 15 ani am decis să vin și să stau să locuiesc în Spania ( Sa incep o viata noua ).. să fiu specific am ajuns în San Pedro de Alcántara, Marbella – Malaga. Am lucrat ca toți oamenii din Spania și ca restul lumii, dar nu am fost mulțumit de ceea ce făceam.

Am decis să încep să creez ceva propriu, ceva al meu. Am început să fiu expert în design web Freelance lucrand cu WordPress si Woocommerce. A fost și este ceea ce îmi place sa fac astăzi!

De ceva timp, am început să trezesc o oarecare curiozitate cu privire la lumea online, dropshipping, Aliexpress etc.

M-am apucat de treabă și am decis să deschid acest blog unde să pot vorbi despre experiența mea în Dropshipping, să recomand produse și instrumentele pe care le-am folosit in strategiile mele.

Începerea acestui blog nu a fost planul inițial, totul s-a desfășurat pe măsură ce un lucru a dus la altul înainte de a fi în cele din urmă capabil să îl controlez.

Dar înainte de asta, am pierdut mult timp planificând lucruri, pe care urmează să le scriu în acest blog și alte probleme care mi-au venit în minte! Mă gândeam doar să câștig bani, dar apoi mi-am dat seama că nu este vorba despre asta! Am experiență în anumite lucruri, așa cum am menționat inainte și mi-am spus: De ce să nu-i ajut pe alții și să le împărtășesc cunoștințele mele? Cineva îmi va mulțumi cu siguranță într-o buna zi.

Dar acum vad totul clar!

Cum a început totul?

Totul a început la începutul anilor 2017-2018, când încă lucram ca designer web independent și în paralel de acasă ca networker (Astăzi în 2020 mă dedic și proiectării paginilor web).

Pot sa va marturisesc ca am facut bani buni cu tema de web design. Ma ajutat sa imi platesc datoriile, chiria si alte lucruri care imi erau necesare.

Cu toate acestea, acest lucru m-a făcut să-mi dau seama că sunt responsabil pentru modul în care viața mea se va desfășura în anii următori.

Viață bună sau rea!

Așa că nu am avut de ales decât să supraviețuiesc agitației.

Mi-am început călătoria cu afaceri online când am văzut un anunț despre un curs de dropshipping care anunta un câștig de 500 EUR pe săptămână imediat dupa deschiderea magazinului dropshipping cu Aliexpress. M-am gândit puțin la asta, deoarece părea o înșelătorie! Dar am facut rost de bani și am plătit cursul acela!

De-a lungul cursului și după acesta, am fost foarte entuziasmat, sperând că în câteva zile de la început, îmi voi face venituri pasive constante.

Când am început acea realitate, m-a trezit! Cursul de dropshipping online nu a fost atât de ușor pe cât părea …

Cu toate acestea, din moment ce după curs știam deja potențialul Dropshipping, despre ceea ce se putea face online cu acest tip de afacere, am început să investighez mai profund acest subiect si am decis sa nu renunt asa de usor.

Iată o listă completă a pașilor pe care i-am urmat pentru a intelege secretele din spatele drosphipping-ului si a vanzarilor online.

  • Cărți electronice gratuite de Dropshipping
  • Multe videoclipuri YouTube despre Dropshipping
  • Participarea la seminarii web online
  • Citind multe articole de blog dedicate vânzărilor online
  • Abonandu-ma la multe liste de e-mail pentru a salva conținutul și a-l citi calm.
  • Și multe alte ore de a vedea exemple de pagini dropshipping și afaceri cu Aliexpress …

După ce am început să consum informații despre marketingul afiliat, am descoperit că trebuie să încep un blog pentru afacerea mea de marketing afiliat și să-mi pun toată experiența acumulată în ultimul an și în anii precedenți.

O altă greșeală timpurie pe care am făcut-o aici a fost lansarea blogului meu cu Blogger.com.

Dar după ce am văzut multe bloguri frumoase diferite .. mi-am spus: „Sunt un web designer, pot să creez un site web / blog adecvat, nu tâmpenii cum au făcut alții” .. și așa am făcut!

Acestea au fost câștigurile mele ca agent de marketing afiliat, recomandând produse și instrumente … produse pe care eu am încercat să le recomand mai târziu.

Câteva luni mai târziu, mi-am început activitatea de dropshipping pentru a vinde produse din China către Statele Unite si Europa. Am reușit să să-mi construiesc site-ul Dropshipping în WordPress cu ajutorul Plugin AliDropship și totul pare să meargă perfect după multe luni de încercări și erori.

Acum am două bloguri și două site-uri web dropshipping (Geek Articles și magazinul steampunk).

Ceea ce fac este să caut produse ieftine care pot fi vândute ca oferte HOT pe AliExpress, să le cumpăr în vrac și apoi să le revând în SUA și Europa la un preț ridicol de ÎNALT.

Sa mergem mai departe cu istoria mea

Chiar acum, îmi documentez experiența de a vinde online și de a câștiga bani online cu cititorii mei, pentru a evita tipul de greșeală pe care am făcut-o când am început prima mea afacere online.

Știind ce știu acum, nu va dura până la 4 luni să încep o nouă afacere online înainte să încep să câștig bani din aceasta.

De când am reușit să îmi găsesc ieșirea online, am făcut din acest blog un spațiu excelent pentru a împărtăși sfaturi, greșeli și idei pentru începerea sau dezvoltarea unei afaceri online existente.

Dacă putut face asta cu experiența ZERO, cred că Oricine poate face asta dacă este suficient de hotărât

După ce am trecut prin toate acestea, am ajuns să-mi dau seama că succesul este legat de suma de VALOARE pe care o oferiți.

Și cred că pot ajunge la mai mulți oameni prin intermediul acestui blog și să ii ajut să le rezolv problemele și sunt sigur că voi câștiga mai mulți bani din asta. Dar nu voi castiga bani doar eu! Tu de asemena vei castiga bani!

Ce aș face altfel ca sa nu repet aceleasi greseli

Dacă o să o iau de la capăt, mă voi concentra pe construirea mai multor relații și rețele cu oameni cu aceeași idee în nișa mea de afaceri.

Am făcut de la început o mulțime de greșeli stupide pe care nu ar fi trebuit să le fac dacă aș fi avut langa mine oamenii cu care aș fi putut vorbi.

Eram doar eu și YouTube și SUTE de articole gratuite online. Dar nimic în special! Unul spunea un lucru, iar celălalt spunea altceva!

Dar acum știu mai bine! Am deja experiența de a-i ajuta pe ceilalți să nu facă aceleași GREȘELI pe care le-am făcut și eu în trecut!

Dacă ați ajuns până aici, vă apreciez foarte mult că v-ați făcut timp să revizuiți povestea mea plictisitoare și sper că ați învățat ceva sau două din experiența mea.

Simțiți-vă liber să vă conectați cu mine pe social media ..

Vă mulțumesc pentru timpul acordat, vă doresc mult succes în drumul către libertatea financiară pe care o căutați.