Cum să creezi un site de dropshipping cu WordPress: Tutorial complet

site web dropshipping

În acest tutorial, veți învăța cum să creați un site web dropshipping cu WordPress sau folosind pluginul WooCommerce.

Când începeți o afacere dropshipping, este adevărat că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la costul ridicat al înființării. Acest lucru este corect, deoarece nu va trebui să investiți în inventarul produselor sau să vă faceți griji cu privire la conformitatea produsului.

Tot ce trebuie să faceți este să vindeți produsele, să primiți comenzi și să obțineți profituri mari. Din păcate, oricât de bun pare, există mai multe de vândut și de preluat comenzi.

Pentru a înființa o afacere dropshipping și a o rula cu succes, trebuie să aveți un site web eCommerce standard. Și pentru a face acest lucru, vom vedea cele mai bune 3 moduri de a vă crea site-ul dropshipping. Aceste moduri includ:

 • Utilizați un constructor de software precum Shopify și Oberlo pentru a vă crea site-ul web
 • Fie solicitați un site web gata de utilizare contra unei taxe unice de la Alidropship, fie contactați un freelancer pentru a vă construi unul la un preț redus.
 • În cele din urmă, creați-vă site-ul dvs. personal cu WordPress folosind pluginul AliDropship sau cu pluginul WordPress + WooCommerce utilizând versiunea AliDropship WooCommerce.

Voi încerca tot posibilul pentru a face acest articol interesant, așa că haideti să începem!

Avantajele creării propriului site web Dropshipping

 • 1. Rentabilitate; Știați că o estimare de la 27% dintre comercianții cu amănuntul online consideră acum modelul de livrare simplă ca o modalitate mai ușoară de parcurs ca retailer?
 • 2. Crearea propriului site web dropshipping vă oferă libertatea de a face orice doriți cu magazinul dvs. online.
 • 3. Vă economisește costurile de administrare a site-ului web, de exemplu, planul de bază Shopify costă 29 USD / lună și 348 USD / an
 • 4. Veți avea acces la diverse plugin-uri WooCommerce pentru a vă alimenta afacerea de livrare prin drop, atât plătită, cât și gratuită.
 • 5. Designuri și teme nelimitate
 • 6. Puteți vinde oricâte produse doriți pe propriul dvs. site web de expediere gratuită, fără costuri etc.

Dacă intenționați să vindeți mai multe produse și nu doriți să plătiți o taxă lunară recurentă către constructorii de site-uri web. Dar preferați să aveți propriul dvs. site web personal de comerț electronic. Apoi, acest tutorial este pentru dvs.

Cum să creați un site web Dropshipping cu WordPress

În timp ce învățați cum să creați un magazin dropshipping, trebuie să înțelegeți că puteți crea site-ul dvs. dropshipping cu WordPress cu ajutorul pluginului AliDropship versiunea pentru WordPress. Sau creați-l cu un plugin WordPress WooCommerce preinstalat utilizând pluginul AliDropship Woo daca folositi Woocommerce.

Deci, să mergem pas cu pas. Mai întâi, vă voi prezenta WordPress, apoi, după aceea, vom trece prin procedura WooCommerce, astfel încât să puteți alege cea mai bună pentru dvs.

Urmați acești 4 pași pentru a vă crea site-ul web dropshipping

Pasul 1. Cumpărați numele de domeniu și găzduirea web

În primul rând, ceea ce trebuie să faceți acum este să obțineți un nume de domeniu pentru site-ul dvs. web. Pe măsură ce mergem mai departe, vă voi arăta cum puteți obține unul gratuit.

numele domeniului este adresa unică a magazinului dvs. Ceva de genul “magazindehaine.com”.

În timp ce găzduirea web este un server de la distanță care stochează datele site-ului dvs. web și apoi le face accesibile oricui dorește să vă viziteze site-ul. Gazda dvs. web seamănă mai mult cu casa în care locuiți, în timp ce numele de domeniu este adresa dvs. de acasă.

Există sute de furnizori diferiți de găzduire și nume de domeniu, dar ar trebui să vă cunoașteți domeniul personal și furnizorul de găzduire, deoarece are mult de-a face cu succesul site-ului dvs. web. Prin urmare, este foarte important să îl alegeți pe cel mai potrivit pentru afacerea dvs.

Pentru aceasta, vă recomand să obțineți numele de domeniu și contul de găzduire web cu Alidropship.

De ce recomand gazduirea web Alidropship?

Alidropship este firma care a creat pluginul #1 dropshipping in lume si in acelasi timp este o companie de găzduire web de renume in USA deoarece planurile lor de hosting web sunt special create sa functioneze cu magazinele online dropshipping. Alidropship își desfășoară activitatea de multă vreme in multe tari. Serviciile lor sunt bune și sunt sigur că experiența dvs. cu ei va fi pozitivă.

Alidropship găzduiește în prezent peste 30.000 de site-uri dropshipping în întreaga lume. De asemenea, au un pachet special cu WordPress.org și WooCommerce care face ca instalarea lor cu un singur clic să fie floare la ureche.

Au o garanție de 99,9% disponibilitate, ceea ce înseamnă că puteți uita de încetinirea site-ului dvs. web. Utilizarea serviciilor de gazduire de Alidropship vă va economisi timp, bani și mult stres. Mai jos este lista motivelor pentru care ar trebui să considerați gazduirea web Alidropship:

 • Asistență excelentă pentru clienți 24/7 în spaniolă
 • Companie de găzduire înființată
 • Recomandat oficial de WordPress.org
 • Numele de domeniu gratuit (primul an când vă înregistrați)
 • WordPress și / sau Woocommerce preinstalat
 • Certificat SSL gratuit
 • Garanție de restituire a banilor de 30 de zile

În cele din urmă, dacă aveți probleme în încercarea de a vă configura site-ul, îi puteți apela oricând la telefon sau puteți utiliza funcția de chat live.

Acum, vom vedea pas cu pas cum puteți obține site-ul dvs. web și îl puteți lansa.

Ce trebuie să faceți acum este să accesați Alidropship.com și să faceți faceți clic pe butonul de cumparare al planului “Gold”. Este recomandarea mea personala…dar daca doriti si alegeti alt plan sa fiti atenti la spatiul pe HDD pe care il ofera.

Gazduirea Web Alidropship are 2 planuri de gazduire web pe care vi le recomand si care vor functiona la perfect cu magazinul Dropshipping:

 • Planul de pornire este perfect pentru persoanele cu un site web care abia începe. Cu putine produse mai bine zis, deoarece ofera doar 3 GB de spatiu pe disk.
 • Planul Gold are o valoare excelentă pentru bani, include opțiunea de a găzdui mai multe site-uri web și ofera 8 GB spatiu pe disk. Pe acelasi plan de gazduire web puteti pune 2 online doua magazine dropshipping.

Vă recomand personal să alegeți planul Gold deoarece include mai mult spatiu pe disk, va fi de folos pe viitor daca doriti sa deschideti un magazin nou dropshipping. Dar, din moment ce tocmai începeți, planul de bază este bine pentru dvs. și puteți oricând să faceți upgrade dacă doriți în cel mai apropiat viitor.

 

preturi-gazduire-web-Alidropship

 

După ce ați ales planul de găzduire, veți avea nevoie de un nume de domeniu pentru site-ul dvs. web. Este o chestiune de a urma pas cu pas instrucțiunile care vă sunt afișate pe site-ul lor web și faceți clic doar pentru a continua. ( De mentionat ca planurile lor de gazduire web nu include nici un fel de domeniu si nu se poate inregistra domenii cu ei )

 

preturi-gazduire-web-Alidropship

 

Planurile de găzduire web de Alidropship vă da posibilitatea să alegeți tipul de găzduire web doar pe 12 luni.

Apoi, introduceți informațiile de plată și verificați termenii și condițiile Alidropship, apoi faceți clic pe butonul Efectuați plata.

Felicitări, tocmai ați cumparat un cont de găzduire web pentru noul dvs. site dropshipping. Ve-ti primi un email de la Alidropship cu toate informatiile necesare: user, parola, hosting etc ..

* Important: Aceste planuri de gazduire web sunt bune pentru cei care vor sa deschida din Romania un magazin dropshipping si care vor sa vanda en Europa sau in SUA.

ÎNCEPEȚI PROIECTUL AZI CU ALIDROPSHIP

PASU 2. Instalarea WordPress Alidropship

Intrați pe cPanel de găzduire cu datele care le a-ti primit pe mail dupa cumparare și accesați Software => Site Software.

 

instalare-wordpress-cpanel-alidropship

 

Faceți clic pe linkul WordPress:

 

faceti-click-pe-wordpress-alidropship

 

Vă rugăm să rețineți! Dacă aveți deja WordPress instalat pe unul dintre domeniile dvs., acest link va fi afișat ca „WordPress (1 instalat)” și vă va redirecționa către secțiunea Gestionare. Va trebui să treceți la secțiunea Instalare pentru a configura WordPress pe domeniul necesar. Puteți adăuga un nou nume de domeniu la cPanel urmând acest ghid. Dacă doriți să reinstalați un WordPress existent, vă rog să urmați aceste instrucțiuni. Tutorialele sunt in engleza dar cum Alidropship foloseste CPanel puteti cauta pe google in romana “Cum sa instalez WordPress in CPanel” sau “Cum sa adaug un domeniu aditional in CPanel“.

ÎNCEPEȚI PROIECTUL AZI CU ALIDROPSHIP

Pasul 3. Instalați pluginul Alidropship

Pluginul AliDropship este un plugin WordPress pentru livrare prin drop, care vă permite să aveți un site web semi-automat de livrare prin drop cu AliExpress.

Pentru a utiliza pluginul AliDropship, aveți nevoie de un CMS WordPress instalat pe site-ul dvs. și de un furnizor de găzduire performant care îndeplinește cerințele PHP 5.6 sau mai mare și un încărcător de ioncube ( Pasul anterior ).

Din fericire pentru dvs., Alidropship îndeplinește toate acestea cerințe… incluzand si IonCube Loader care face sa functioneze corect pluginul Alidropship WordPress.

Pentru a instala pluginul AliDroship, pur și simplu conectați-vă la backendul WordPress și faceți clic pe „Plugins” = >>> „Adăugați nou” în fila din stânga a zonei de administrare WordPress.

 

instalare plugin Alidropship

 

Apoi faceți clic pe „Adăugați un nou” si dupa aceea click pe „Încărcați pluginul pentru a încărca pluginul AliDropship pe care l-ați descărcat pe pagina de achiziție.

După ce ați încărcat pluginul, pagina următoare vă va notifica să activați pluginul. Ce trebuie să faceți este să activați pluginul dropshipping.

După aceea, ceea ce trebuie să faceți este să adăugați o temă nouă și veți avea un site web dropshipping WordPress complet personalizat.

Pasul 4. Instalați o tema WordPress pentru Dropshipping

 

Deoarece utilizați pluginul AliDropship, acesta vine cu propriile teme încorporate gratuite pe care o puteți folosi numai cu WordPress. Deci, nu este nevoie să cumpărați alte teme premium.

Oricare dintre temele încorporate ale AliDropship va funcționa bine.

Cu toate acestea, ar trebui să înțelegeți că pluginul AliDropship pentru WordPress sau pluginul implicit acceptă doar teme încorporate.

Nu funcționează cu teme bazate pe WooCommerce. Va trebui să instalați WooCommerce și sa cumparati pluginul AliDropship Woo ca să puteți utiliza tema bazată pe WooCommerce sau alta tema personalizata.

Pentru a adăuga o temă nouă, trebuie mai întâi să descărcați oricare dintre opțiunile acesteia dintre temele încorporate .

 

teme wordpress si woocommerce Alidropship

După aceasta, conectați-vă la tabloul de bord WordPress și faceți clic pe Aspect = & gt; Teme = & gt; & gt; Adăugați un nou .

 

instalarea temei Alidropship pe WordPress

 

Pe pagina temei, faceți clic pe butonul „Adăugați nou”, încărcați fișierul zip tematic și activați-l în pagina următoare.

În cele din urmă, trebuie să activați pluginul AliDropship introducând cheia de licență din pagina de vânzare. Sau verificați adresa de e-mail și copiați cea trimisă după achiziția dvs. pe AliDropship.

Pentru a face acest lucru, faceți clic pe Alidropship din partea stângă a tabloului de bord WordPress pentru a merge la tabloul principal de bord Alidropship.

Odată ajuns acolo, uitațiva în partea stângă și faceți clic pe butonul de licență pentru a activa pluginul.

 

activarea licentei dropshipping alidropship

 

Notă: cheia de licență este valabilă numai pentru un singur site / nume de domeniu. Dacă doriți să îl utilizați pe un alt site web, trebuie să îl dezactivați în magazinul curent pentru a-l reactiva în cel nou.

Felicitări, tocmai ai construit oficial primul site de dropshipping!

Cum să creați un site Dropshipping cu WooCommerce

 

Înainte de a începe, permiteți-mi să clarific rapid diferența dintre WordPress și WooCommerce.

WordPress este un CMS (sistem de management al conținutului) care este construit pe PHP și MySQL. Este un instrument de creare de site-uri web open source online.

În timp ce WooCommerce, pe de altă parte, este un plugin gratuit de eCommerce construit special pentru WordPress. Pluginul vă permite să creați un magazin online frumos în doar câteva clicuri.

Conform cercetărilor „Builtwith”, se susține că peste 39% din magazinele online din întreaga lume sunt construite cu WooCommerce. Acest lucru face din WooCommerce un instrument de soluție numărul unu pentru crearea magazinelor online.

Cred că asta a explicat-o, deci să începem cu instalarea Woocommerce.

#1. Instalați pluginul WooCommerce

Acum, crearea magazinului dvs. online dropshipping este din ce în ce mai interesantă.

Iată detalierea a ceea ce trebuie să faceți pentru a instala pluginul WooCommerce.

 • Conectați-vă la panoul de administrare WordPress. Puteți face acest lucru accesând „supaginaweb.com/wp-admin”.
 • Accesați Plugins & gt; & gt; Adăugați un nou.
 • Căutați tastând cuvântul „WooCommerce”.
 • Selectați „Instalați acum”
 • Faceți clic pe „activați” și urmați expertul de configurare pentru a vă crea magazinul online.

instaleaza pluginul Woocommerce Alidropship pe WordPress

 

Veți vedea apoi asistentul de configurare pe ecran al WooCommerce, care face ca întregul proces să fie ușor. Tot ce trebuie să faceți este să urmați procedura pas cu pas.

Prima pagină vă va întreba despre locația magazinului și moneda dvs.

În plus, vă va întreba și tipul de bunuri pe care doriți să le vindeți și dacă le veți vinde personal. debifați caseta care spune că voi vinde personal și faceți clic pe butonul Să mergem.

Pagina următoare este pentru opțiunea de plată.

Două dintre cele mai populare gateway-uri de plată sunt în partea de sus, PayPal și Stripe. Ambele sunt foarte recomandate pentru integrarea cu site-ul dvs.

În plus, puteți instala și adăuga un alt gateway de plată care pare să aibă sens sau este disponibil în țara de destinație.

Mai jos este „pagina de trimitere” .

Odată ce sunteți acolo, trebuie să selectați unitatea de măsură pentru greutate și dimensiune. Nu vă lăsați amânați de toate acestea, după instalarea temei woocommerce Alidropship, cea mai mare parte a lucrării va fi făcută pentru dvs.

După aceasta, puteți trece la pagina următoare „Extra” .

Această pagină este despre subiectul vitrinei și impozitelor automate.

WooCommerce poate instala și activa automat tema Storefront gratuită pentru magazinul dvs. online. Vă recomand să alegeți dintre temele recomandate de AliDropship pentru WooCommerce.

Mai mult, puteți calcula automat impozitele bifând caseta.

În cele din urmă, faceți clic pe „Continuați” pentru a merge la pagina următoare și activați suplimentul Jetpack gratuit pentru a îmbunătăți site-ul.

Iată-l! Tocmai ați instalat pluginul WooCommerce și site-ul dvs. web este aproape gata. Următorul lucru pe care trebuie să-l faceți acum este să încărcați AliDropship Woo, versiunea WooCommerce a pluginului dropshipping AliExpress.

#2. Instalarea pluginului AliDropship Woo

Acest proces este foarte similar cu instalarea versiunii WordPress. Mai jos este detalierea a ceea ce trebuie făcut:

 • Doar conectați-vă la panoul de administrare WordPress.
 • Accesați Plugins & gt; & gt; Adăugați un nou.
 • Încărcați fișierul zip pentru plugin
 • Selectați „Instalați acum”
 • Faceți clic pe „activați”

Tocmai ați instalat cu succes pluginul AliDropship Woo. Următorul lucru pe care trebuie să-l faceți este să instalați o temă WooCommerce pentru site-ul dvs. dropshipping.

Accesați pagina temelor AliDropship și descărcați una dintre temele WooCommerce. Puteți alege tema Shopper , este gratuită și bine concepută pentru Woocommerce.

 

teme alidropship pentru woocommerce

 

Descărcați tema dorită și încărcați-o din panoul de administrare WordPress. Puteți citi acest articol pentru a afla mai multe despre personalizarea temei Wooommerce.

Apoi, copiați cheia de licență pentru a activa pluginul.

Desigur, dacă ați activat cheia de licență înainte, trebuie să o dezactivați pentru a o reactiva pe noul dvs. site web. Odată activat, magazinul dvs. dropshipping WooCommerce este complet configurat.

Cum să importați produse din AliExpress

Deoarece site-ul dvs. dropshipping este în funcțiune, următorul lucru de făcut este să importați produse din AliExpress și să începeți să vindeți imediat.

Înainte de a începe importul de produse din AliExpress, va trebui să instalați Extensia Google Chrome pentru AliDropship . Faceți clic pe link și adăugați extensia la browserul Chrome.

Extensia Chrome vă va permite să importați produse direct din AliExpress și să le actualizați. De asemenea, puteți colecta ID-uri de urmărire și puteți procesa comenzile automat.

Tare nu?

După instalarea extensiei, ar trebui să începeți să importați produsele. Pentru a face acest lucru, conectați-vă la WordPress = AliDropship = Importați produse .

cum sa pui produse Aliexpress pe Woocommerce

 

Faceți clic pe butonul „Utilizați importul direct” pentru a adăuga produse direct din AliExpress. După ce faceți clic pe buton, veți fi redirecționat către AliExpress într-o filă nouă.

Cu toate acestea, asigurați-vă că nu închideți secțiunea de import AliDropship, deoarece ar trebui să fie deschisă tot timpul în timp ce importați produse.

Setările extensiei Google Chrome pot fi găsite în bara roșie de pe pagina produsului AliExpress. Puteți configura filtrele de căutare în funcție de țara de expediere, metoda de expediere și tipul de descriere a produsului.

 

importarea produselor cu ajutorul extensiei Google Chrome Alidropship

 

De asemenea, puteți selecta categoria în care doriți să fie importat produsul pe site-ul dvs. web din extensia Chrome.

În timp ce vă aflați pe pagina categoriilor AliExpress, extensia Chrome vă va arăta timpul de procesare și metoda de livrare disponibilă pentru fiecare produs.

Pentru a importa produse, faceți clic pe sigla portocalie AliDropship pentru a importa produse unul câte unul.

 

importarea produselor unu cate unu

 

Pentru importul în bloc, faceți clic pe butonul „Import” din bara roșie AliDropship din partea de sus a paginii. În același mod, numărul total de produse pe care le importați va fi afișat pe butonul de import, precum și progresul importului.

Mai multe pluginuri recomandate pentru a vă stimula magazinul online

 

În plus față de pluginurile dropshipping, puteți utiliza și alte pluginuri WordPress gratuite pentru a vă alimenta în continuare magazinul online. Puteți verifica următoarele:

 • Pluginul Social Rabbit.
  Acest plugin gestionează automat conturile dvs. de social media și vă permite să vă bucurați de postare automată, aprecieri și urmăriri care vă mențin activ media socială tot timpul.
 • Miniatură regenerată forțată.
  Permite site-ului dvs. să se încarce mai repede redimensionând toate imaginile.
 • Biblioteca media îmbunătățită.
  Vă permite să adăugați imaginile produsului dvs. în categorii separate.
 • Yoast SEO. Puteți îmbunătăți SEO-ul întregului site web cu acest plugin.
 • Formular de contact 7.
  Permiteți vizitatorilor să vă contacteze direct.
 • UpdraftPlus. Faceți o copie de rezervă a întregului conținut de pe site-ul dvs. ( Exista versiuna gratuita si versiunea platita )

Puteți consulta, de asemenea, această listă cu primele 30 de programe de completare pentru a vă echipa și accelera afacerea de livrare rapidă.

Cum să creați un site web dropshipping în rezumat

După cum puteți vedea, crearea unui site web WordPress nu este atât de dificilă pe cât pare.

Deși poate părea copleșitor la început, parcurgerea acestuia pas cu pas face ca întregul proces să fie o briză.

Pasii pe care trebuie sa ii urmati:

Obțineți un nume de domeniu orisiunde daca nu il aveti deja si apoi cumparati gazduirea web Alidropship și instalați pluginul WordPress.

După aceea, trebuie să instalați pluginul AliDropship pentru WordPress . După instalare, accesați pagina de teme web Alidropship pentru a vă descărca tema gratuita de AliDropship.

Pentru site-ul web WooCommerce:

Instalați pluginul WooCommerce pe site-ul dvs. WordPress. Odată instalat cu succes, obțineți Alidropship Woo plugin și instalați-l. Următorul lucru va fi să vă instalați tema și să importați produse din AliExpress.

Deci, cam asa puteti să creați un site web dropshipping WordPress / Woocommerce.

Super că acest articol v-a ajutat să vă configurati site-ul web. Dacă credeți că acest valoros, aștept întrebări sau întrebări în secțiunea comentariilor mai jos.

Citește și:

 • Statistici Dropshipping pentru 2020
 • De ce ar trebui AliExpress să nu afecteze afacerea dvs.?
 • Cum să vă automatizați afacerea dropshipping cu WordPress
 • Cum să alegeți un produs de nișă profitabil pentru magazinul dvs. dropshipping

Întrebări frecvente

 

Pot face dropshipping pe propriul meu site web?

 

– Da, puteți efectua sarcini și funcții dropshipping pe site-ul dvs. dacă aveți un site WordPress sau WooCommerce existent.

Ce site este cel mai bun pentru dropshipping?

 

– AliExpress este site-ul dropshipping cu mulți furnizori, deoarece are produse foarte ieftine și o marjă de profit foarte mare.

Este ușor să faci dropshipping?

 

– Dropshipping-ul este ușor dacă aveți pluginul potrivit pentru a automatiza întregul proces!

* NOTA IMPORTANTA: Daca aveti nevoie de ajutor sau nu va iese ceea ce am explicat eu, ma puteti contacta si va ajut cu cea mai mare placere.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *