Dropshipping ClickFunnels – [Ghidul pâlniei de vânzări AliExpress]

pâlnia de vânzări AliExpress

Dropshipping este un alt truc nebun pentru a câștiga mai mulți bani prin pâlnia de vânzări AliExpress. Probabil că știți deja secretul din spatele modelului de afaceri dropshipping.

Acest model de afaceri vă permite să achiziționați produse de la 0,50 USD pe AliExpress. Vindeți-le în magazinul dvs. și vindeți-le cu 10 – 15 USD.

Uneori puteți importa produse pentru aproximativ 10 USD cu o taxă de transport de 4 USD, în valoare totală de 14 USD și le puteți vinde cu 30 USD.

În acest fel, veți menține un profit de 16 USD pe fiecare dintre produsele pe care le-ați vândut. O sută de vânzări reușite ale produsului respectiv vă vor oferi un profit total de 1600 USD .

Să presupunem că, exclusive costul difuzării advertiurilor, cel puțin, plecați acasă cu 1200 USD .

Atenție, plătiți furnizorul numai după ce clientul dvs. trebuie să vă fi plătit mai întâi. Nu implică niciun risc sau ceva similar cu inventarul produselor.

Principala dvs. preocupare ar trebui să fie cum să comercializați produsul cu succes. Aceasta acoperă elementele de bază ale modelului de afaceri dropshipping.

Canalul de vânzare AliExpress prin ClickFunnels este un model de afaceri dropshipping de un superior.

Acesta vine cu o strategie de marketing îmbunătățită pentru a crește conversia vânzărilor și a vă maximiza profiturile cât mai mult posibil.

Dacă generați un volum de vânzări de 500 USD de la un anumit produs într-un magazin normal, utilizarea strategiei de canalizare a vânzărilor ar putea genera mai mult de 1500 USD cu aceleași produse.

Cu toate acestea, nu există nicio garanție sigură, deoarece există întotdeauna lacune și de cele mai multe ori este întotdeauna mai ușor de spus decât de făcut.

Dar există întotdeauna o formulă pentru aceasta, care este: Produs câștigător + public potrivit = €€€

În acest articol, vă voi prezenta elementele de bază și tot ce trebuie să știți despre modelul de afaceri dropshipping cu pâlnia de vânzări AliExpress.

Veți afla trucuri nedivulgate despre cum să alegeți produsele câștigătoare până când vă configurați canalul de vânzare pentru produsele AliExpress.

Fără alte întrebări, să ne apucăm de treabă!

Cum se utilizează Clickfunnels pentru Dropshipping

Acum, să începem cu tot ce trebuie să știți despre utilizarea Clickfunnels pentru Dropshipping.

Dar, înainte de a continua, știați că dropshipping-ul este scutit de a atinge o valoare de piață de 557,9 miliarde de dolari înainte de 2025 conform statisticilor dropshipping?

Aceasta este doar pentru a vă arăta profitabilitatea acestui model de afaceri!

Ce este Clickfunnel?

ce este clickfunnel

 

ClickFunnels a fost creat în 2014 de celebrul Russell Brunson din spatele cărții „ Secretul DotCom “. O carte foarte buna pe care orice companie o poate folosi pentru a îmbunătăți traficul geometric, conversiile și vânzările online ale site-ului web (am folosit-o, o folosesc și o voi folosi … și dragă cititor o recomand 100%).

Practic Clickfunnel este un software de tip drag and drop care vă permite să creați cu ușurință o pâlnie de vânzare pentru orice tip de afacere online.

Poate fi folosit pentru a crea un site de membru, seminarii web, pagini de compresie și multe altele.

Clickfunnels vă oferă tot ce aveți nevoie pentru a vă comercializa și vinde produsele online, fără a fi nevoie să știți multe despre dezvoltarea web sau să angajați un dezvoltator.

Pe de altă parte, celălalt instrument bine-cunoscut Pâlnie de vânzări se referă pur și simplu la un proces de marketing prin care vă ghidați clienții.

Acest lucru ar putea fi orice, de la pagini comprimate la pagini de destinație, vânzare în sus și vânzare în jos, vânzare încrucișată … în cele din urmă, marketing prin e-mail.

Același lucru este valabil și pentru pâlnia de vânzări AliExpress. Crearea unei pâlnii de vânzare AliExpress înseamnă pur și simplu multiple pâlnii de vânzare în jurul diverselor produse pe care le alegeți pe AliExpress.

În acest fel, îi veți putea ghida prin întregul proces de pâlnie de la pagina de stoarcere până la vânzarea în sus și în jos a diferitelor produse și, în cele din urmă, să le obțineți prin secvența de e-mail.

Cu toate acestea, acest lucru funcționează în principal pentru produse de specialitate pe AliExpress.

Nu doriți să aveți abonați cu interese diferite în pâlnia dvs. de vânzări. Mai bine aveți mai mulți abonați în legătură cu același interes.

Acest lucru vă va permite să lansați cu ușurință cât mai multe produse posibil, până acum în aceeași nișă.

Deci, cum puteți realiza acest lucru cu succes?

Vă voi parcurge pașii necesari pentru a configura cu succes pâlnia de vânzări AliExpress utilizând software-ul Clickfunnel.

Iată pașii de urmat pentru a crea pâlnia de vânzări AliExpress. Acesti pasi includ:

 • Găsirea produsele de nișă
 • Crearea canalului dvs. de vânzare AliExpress
 • Marketingul canalului de vânzări
 • Efectuarea comenzilor pe Aliexpress

Pasul 1: Găsiți produsele dvs. de nișă

 

Cel mai important aspect al creării unei pâlnii de vânzare este alegerea unei nișe pentru pâlnia dvs. Pâlnia de vânzări AliExpress nu este modelul dvs. tipic de expediere prin drop, prin care puteți vinde produse aleatorii din diferite nișe.

Motivul pentru aceasta se datorează listei dvs. Aveți nevoie de o listă de abonați cu interese similare.

În acest fel, veți putea lansa produse noi cu un public disponibil pentru a cumpăra produsele. De asemenea, acest lucru vă va permite să le reciclați cu ușurință cu cât mai multe produse interesante posibil.

Există mai multe moduri de a alege un produs de nișă de vândut. Poate doriți să determinați dacă nișa este ceea ce vă pasionează.

În acest fel, probabil că veți fi interesat de ceea ce faceți în loc să vă gândiți prea mult la cum să faceți un ban rapid.

De asemenea, puteți decide să alegeți o nișă pe baza hobby-urilor.

Acest hobby ar putea fi ceea ce îți place de tine sau pentru că există multe produse în jurul hobby-ului care te-ar putea aduce mai mulți bani.

Un bun exemplu este pescuitul ( Cui nu-i place sa mearga la pescuit sa se relaxeze? ). Există mai multe produse legate de pescuit care ti-ar putea aduce bani.

Nu numai că, publicul din jurul pescuitului este larg și foarte profitabil. Un loc bun pentru a arăta este lista de pe acest site hobby-urile Wikipedia veți găsi acolo o mână de idei.

În cele din urmă, puteți alege și o nișă ca urmare a fanilor din jurul acelei nișe. Tu însuți ai putea fi un fan al acestei nișe. Un bun exemplu este sportul.

Acum, că am scăpat de asta, ceea ce trebuie să facem în continuare este să căutăm produse câștigătoare în această nișă.
 

Alegeți produsele câștigătoare

 
Pentru ca acest lucru să funcționeze, aveți nevoie de un produs de pornire, apoi de alte produse suplimentare care vor fi folosite ca o vânzare în sus și o vânzare în jos pentru produsele de bază pe care le utilizați ca momeală.

Acest produs inițial ar putea fi utilizat ca încă o expediere gratuită sau ca o reducere masivă de 70% sau 80% reducere. În plus, livrarea gratuită este aceea că oferiți produsul gratuit și apoi le cereți să suporte taxa de transport.

În timp ce reducerea masivă, la fel ca modelul de transport gratuit plus, este o modalitate de a-i atrage cu reducerea mare pentru a cumpăra produsul și apoi a-l vinde în sus și în jos cu produsele complementare.

Pentru a evita stresul de a găsi produse câștigătoare pentru vâzare, iată un instrument pe care îl folosesc în magazinele mele dropshipping. Acest instrument se numește Ecomhunt . Vă oferă produse câștigătoare în fiecare zi, dar mai ales la întâmplare (știu că sunt instrumente în limba engleză, dar cu puțin efort vă vor schimba viața!).

De asemenea, puteți căuta produse bazate pe nișa magazinului dvs.

Aici am pregătit o recenzie completă de Ecomhunt pentru a afla mai multe despre acest instrument. În afară de aceasta, mai jos sunt cerințele pentru alegerea produselor câștigătoare pentru a le vinde online.

Cerințe pentru alegerea produselor (HOT) / câștigătoare

 • Trebuie sa cautati produse ușoare (care nu cântăresc mult pentru transport)
 • Trebuie sa cautati produsele cele mai bine vândute (care au multe vânzări si recenzii ale clientilor anteriori)
 • Produse legate de hobby-uri
 • Produse pentru ameliorarea stresului și a plăcerii
 • Produse ieftine

 

# 1: PRODUSE UȘOARE – Nu cantaresc mult

Produsele ușoare vă vor aduce în general mai mulți bani în comparație cu produsele care cantaresc mult. Acest lucru se datorează faptului că cu cât greutatea este mai mare, cu atât taxa de transport este mai scumpă. Cu aceasta, puteți cheltui mai puțin și puteți câștiga mai mulți bani.
 

# 2: PRODUSELE CELE MAI VÂNDUTE

Aceste produse sunt cele mai bine vândute, deoarece oamenii le cumpără de fapt. Deci, probabil că le puteți vinde și puteți câștiga mulți bani. Cel mai bun mod de a găsi acest lucru este verificând cele mai bine vândute produse ale Amazonului sau căutând produse pe AliExpress pe baza comenzilor.
 

# 3: PRODUSE bazate pe hobby-uri –

Acestea sunt produse care ajută la realizarea unui hobby. De exemplu, produsele legate de gătit, pescuit, camping, sport etc., de cele mai multe ori, sunt întotdeauna profitabile.
 

# 4: PRODUSE DE PLĂCERE / REDUCEREA STRESULUI

Acesta este un alt factor de luat în considerare atunci când căutați produse câștigătoare. Majoritatea oamenilor nu se vor gândi de două ori să plătească pentru produse plăcute sau una pentru produse care ameliorează stresul.
 

# 5: PRODUSE ECONOMICE –

Produsele pe care doriti sa le vindeti nu ar trebui să fie prea scumpe. Mai ales dacă veți interacționa cu rețelele sociale pentru a genera trafic. Majoritatea vânzărilor pe rețelele de socializare sunt determinate. Prin urmare, produsele scumpe le vor împiedica să acționeze.

Acum, să vorbim despre produsele de pornire și de completare pentru pâlnia dvs. de vânzare AliExpress. Produsele inițiale vor fi produse de momeală, în timp ce suplimentele vor fi vânzarea în sus și vânzarea în jos pentru a câștiga mai mulți bani.
 

Alegerea starterului și a produselor complementare

Produsele inițiale ar trebui să fie atractive, deoarece acestea sunt primele produse pe care le veți vedea în acțiune. Odată ce au luat măsuri, este posibil să continue conversia după ce au văzut vânzarea în sus și vânzarea în jos.

Iată un exemplu de pagină de pornire a produsului.

Deoarece doriți ca produsul dvs. inițial să fie foarte atractiv, atunci aveți nevoie de ceva care funcționează deja bine.

Puteți utiliza tendințele Google pentru a valida cât de trendy sunt produsele sau consultați cele mai bine vândute produse pe Amazon pentru idei și apoi verificați-le și pe AliExpress.

Ce trebuie să luați în considerare atunci când vă alegeți produsele de start pe AliEpress:

 • Asigurați-vă că prețul este mai mic de 4 USD – Veți dori să vă asigurați că puteți profita în continuare chiar și în timp ce utilizați strategia de expediere gratuită. Chiar și în timp ce oferiți o reducere mare, câștigurile dvs. trebuie să fie garantate.
 • Produse cu livrare ePacket – De asemenea, asigurați-vă că toate produsele pe care le alegeți sunt compatibile cu livrarea ePacket. În acest fel, puteți evita timpul lung de expediere al AliExpress.
 • Scorul vânzătorului – Acesta este pentru furnizor, asigurați-vă că scorul vânzătorului furnizorului este de cel puțin 95% sau mai mare. Aceasta este pentru a evita povestea care atinge inima.
 • Verificați recenziile pozitive ale produsului – Vă recomandăm, de asemenea, să fiți sigur de produs verificând recenzia produsului pentru eventualele reclamații sau defecte ale clientului înainte de a le vinde.

Odată ce toate acestea sunt verificate, următorul lucru de făcut este să căutați produse complementare. Acest lucru nu ar trebui să fie dificil, deoarece aveți nevoie doar de produse strâns legate de primele câteva produse.

Adică produse pe care credeți că le vor dori clienții în plus față de primul produs.

Ar putea fi chiar produse care completează primul produs etc. Cu cât puteți găsi mai multe produse, cu atât aveți mai multe șanse să câștigați mai mulți bani.

Cu toate acestea, încercați cât mai mult posibil pentru a vă asigura că primiți toate produsele de la un singur furnizor.

Acest lucru va evita posibilitatea ca clientul dvs. să obțină produsul separat și să plătiți o taxă de transport diferită pentru fiecare produs.

Dacă provine de la același furnizor, veți plăti o taxă de expediere unică. Acest lucru vă va costa și mai puțin și vă va câștiga mai mulți bani.
 

Pasul 2: creați pâlnia de vânzări AliExpress

În acest stadiu, aveți nevoie de un cont Clickfunnel pentru a vă crea pâlnia de vânzări AliExpress. Cea mai bună parte este că aveți o perioadă de încercare gratuită de 14 zile pentru a testa platforma. Dacă nu doriți să continuați în cele din urmă, vă puteți anula contul.

Pentru a vă ghida clienții prin pâlnia de vânzări, trebuie să creați o ofertă irezistibilă pentru a le capta interesul la prima vedere.

Pentru ca acest lucru să se întâmple, există două abordări pentru a face acest lucru. Unul folosește mai mult strategia de expediere gratuită, iar celălalt oferă o reducere mare la produse.
 

Strategia de transport gratuit Plus

În acest fel, afișați produsul gratuit, dar percepeți doar taxa de expediere. Chiar și așa, profitul dvs. va fi în continuare garantat. Să presupunem că costul produsului + taxa de expediere este de 5 USD. Apoi puteți lista produsul ca fiind gratuit în timp ce efectuați taxa de expediere de 9,99 USD.
 
produs gratuit livrare de plata
 
Veți avea în continuare un profit de 4,99 USD pentru fiecare piesă vândută. Cu toate acestea, acest lucru nu funcționează întotdeauna. Deoarece de cele mai multe ori oamenii vor pune la îndoială motivul produselor gratuite și, dacă motivul nu este convingător, îl vor eticheta drept o înșelătorie.
 

Reducere mare + transport gratuit

Prin utilizarea acestei strategii, veți oferi o reducere la produs, plus transport gratuit. Să presupunem că costul produsului cu taxa de expediere este de 5 USD.

Apoi puteți oferi o reducere de 50% și livrare gratuită pentru produse la un preț de vânzare de 10%.
 
reduceri produse Aliexpress
 
Acest lucru va aduce prețul real la 20 USD, în timp ce prețul cerut este de 10 USD, inclusiv transportul gratuit.

Reducerea de 50% este doar un exemplu, puteți decide să faceți o reducere de 75% plus transport gratuit pentru produs. Cu cât reducerea este mai mare, cu atât va fi mai atractivă.

Pâlnia de vânzări este foarte eficientă și ar trebui să arate astfel …
 
 model-pâlnie-reducere-vânzări
 
Adică, se așteaptă ca potențialii dvs. clienti să treacă dintr-un proces de cumparare in altul, astfel încât să profitați la maximum de acțiunile lor în pâlnia dvs.
 

Să aruncăm o privire la etapele canalelor de vânzare pas cu pas:

 

#1: FACEBOOK / INSTAGRAM / GOOGLE

Primul pas va fi pagina de anunțuri. Să presupunem că Facebook, atenție, ar putea fi pe Instagram sau Google, în funcție de alegerea platformei.

Cu toate acestea, Facebook a fost platforma preferată pentru difuzarea de reclame, în special pentru comerțul electronic. Acest lucru se datorează faptului că practic se convertesc.

Dar rețineți că, dacă difuzați un anunț Facebook pentru „produsele gratuite plus transportul”, trebuie să fiți foarte atenți.

Deoarece Facebook ar putea bloca contul dvs. publicitar pentru utilizarea cuvintelor precum „produse gratuite”. Mai jos sunt câteva domenii pentru a împiedica interzicerea contului dvs.

 • Evitați utilizarea excesivă a cuvântului „gratuit” în anunțul dvs.
 • Asigurați-vă că menționați că trebuie să plătească costul de expediere / manipulare
 • În cele din urmă, evitând utilizarea a 0,00 USD, Facebook îl va considera înșelător.

Încercați cât mai mult posibil ca anunțurile dvs. să respecte reglementările Facebook / Instagram și să fie atractive. Pentru că asta îi va determina să acționeze.
 

# 2: PAGINA DE VÂNZĂRI ÎN 2 PASI

Pagina de vânzări în doi pași este o pagină simplă care arată produsul dvs. și o scurtă descriere a produsului dvs. și formularul de plată din partea dreaptă a paginii de vânzări.
 
pagina de vanzare in doi pasi
 
Această pagină este concepută pentru a ajuta la reducerea abandonului coșului de cumpărături și pentru a crește dramatic conversia vânzărilor.

Imediat, oricare dintre posibilii clienți completează formularul cu detaliile lor de contact și trece la pasul 2, adresa de e-mail este redirecționată automat către instrumentul dvs. de răspuns automat pentru remarketing ulterior.
 

# 3: OFERTA BUMP

Oferta gratuită este de obicei un plan de membru, în care vindeți produse informaționale suplimentare legate de produsul dvs. inițial.

Acesta ar putea fi un „video de instrucțiuni”, un videoclip Youtube, PLR etc. Pentru aceasta, puteți decide să percepeți o taxă unică pentru site-ul de membru.

Cei care fac upgrade la planul de membru vor putea să se conecteze la site-ul lor de membru și să aibă acces la produse informaționale.

Oferta pentru membri este situată chiar sub pagina de vânzări în doi pași de pe pagina cu informații de plată.

Acesta este doar un mod suplimentar de a câștiga mai mulți bani cu cumpărătorul actual de pe pagina dvs. de vânzări. Cu toate acestea, nu vi se cere să aveți unul.
 

# 4: OTO 1 si OTO 2 [OFERTA O singură dată]

După achiziționarea produsului inițial și din fericire și a planului de membru, pagina următoare este primul OTO. Aceasta este o ofertă unică și un mijloc de a adăuga un produs suplimentar suplimentar la coșul dvs. ca vânzare de top.

Dacă cumpără corect și nu au făcut-o, va exista o ofertă suplimentară unică pentru a le vinde înainte de a ajunge la pagina finală, care este pagina de confirmare a comenzii.
 

# 5: PAGINA DE CONFIRMARE A COMENZII

Aceasta este ultima pagină a pâlniei lor de vânzări și le permite să înțeleagă că comanda lor a fost finalizată.

Sub pagina de confirmare a comenzii există alte produse conexe pe care cumpărătorul le-ar putea plăcea și le pot duce, de asemenea, printr-o altă pâlnie de vânzări dacă fac clic pe ea.
 

Pasul 3: Marketingul canalului dvs. de vânzări

Nu prea sunt multe de vorbit aici. Cu toate acestea, odată ce pâlnia de vânzări AliExpress este configurată, ar trebui să continuați să trimiteți trafic către pâlnie. Pentru a face acest lucru, trebuie să difuzați reclame pe Facebook, Instagram sau Google.
 

Acest lucru este deosebit de eficient, deoarece persoanele care văd produsele dvs. vor acționa în mare parte deoarece sunt deja interesați de produse.

Vă recomandăm să vă instalați pixelul Facebook înainte de a difuza anunțuri, astfel puteți să le reorientați prin intermediul anunțurilor dvs. Facebook.
 

Anunturi pe Instagram

aceasta este o altă platformă bună pentru a vă promova produsele. Puteți profita de influențatorul instagram pentru a vă comercializa produsele la un preț foarte ieftin.
 

Anunturi pe Facebook

După ce traficul dvs. a fost „pixelat”, puteți optimiza anunțurile dvs. Facebook pentru conversia site-ului. Acest lucru poate fi foarte eficient atunci când a mers bine.
 

Pasul 4: îndeplinirea comenzilor pe AliExpress

Deoarece pâlnia de vânzări AliExpress este complet configurată și ați început să conduceți trafic către aceasta. Următorul lucru este să începeți să îndepliniți comenzile pe AliExpress.
 

Cum se integrează Clickfunnels cu AliExpres

Din păcate, Clickfunnels nu a fost încă integrat automat cu AliExpress, spre deosebire de AliDropship. Ei bine, cel puțin la momentul scrierii acestui articol.

Dar asta nu înseamnă că nu există o cale de a o înconjura. Există un nou instrument care o face automat pentru dvs.; Dropton (mai multe despre aceast instrument in alt articol).

Pentru a vă procesa manual comenzile pe AliExpress prin foaia de calcul Google integrată cu Clickfunnels . Vă voi sfătui să vă salvați produsele pe „lista de dorințe” AliExpress în timp ce căutați produse pentru pâlnia dvs. de vânzări.

În acest fel, va fi mai ușor să vă localizați furnizorul și să îndepliniți comenzile cât mai repede posibil. Și din nou, ați putea externaliza procesul către altcineva pentru câțiva dolari.

Mai jos este o prezentare generală rapidă a modului de integrare a clicurilor cu AliExpress folosind Zapier și foaia de calcul Google:

În primul rând, va trebui să vă conectați la contul dvs. și să mergeți la canalul pe care doriți să îl utilizați. Deci, de acolo va trebui să faceți clic pe setări.
 
 integrare-clickfunnels-aliexpress
 
Următorul pas vă va cere să creați un cont la Zapier dacă nu aveți deja unul. Nu este nevoie să utilizați planul plătit, un cont gratuit va fi suficient!
 
initiere-zapier-cu-clickfunnels
 
Tot ce trebuie să faceți acum este să urmați procedura simplă de configurare pas cu pas.

Pagina următoare vă va cere să autorizați aplicația terță parte, care este Zapier. Acest lucru îi va permite lui Zapier să integreze cu succes contul dvs. de clickfunnels în foaia de calcul Google.

Odată ce totul este configurat corect, comenzile clienților dvs. vor completa automat foi de calcul Google. Deci, de acolo puteți monitoriza cu ușurință comenzile și le puteți îndeplini pe AliExpress.
 

Procesați comenzile Clickfunnels pe AliExpress automat cu Dropton

 
Procesați comenzile Clickfunnels pe AliExpress automat cu Dropton
 
Software-ul Dropton este un instrument terță parte care se poate conecta la contul dvs. Clickfunnels și vă ajută să îndepliniți comenzile automat pe AliExpress.

După ce v-ați conectat, fiecare comandă plasată în pâlnia dvs. va apărea automat în contul dvs. Dropton.

Deci, de acolo comandați produsul pe AliExpress cu un singur clic și puteți plasa, de asemenea, mai multe comenzi simultan.

Con Dropton, puede hacer fácilmente lo siguiente:

 • Economisiți timp
 • Urmăriți automat comenzile
 • Validați datele clienților
 • Adăugați cu ușurință extras și vânzări suplimentare la comandă
 • Creați pachete de produse
 • Gestionarea comenzilor
 • Trimiteți automat notificări prin e-mail cu coduri de urmărire
 • Și multe altele …

 

Mai multe informații despre Dropton

 

In concluzie

Folosirea pâlniei de vânzare AliExpress pentru dropshipping este doar un alt accent pe modelul de afaceri dropshipping. Această afacere funcționează, dar trebuie să știți că uneori este imprevizibilă.

Este posibil să descoperiți că un produs funcționează bine și, după un timp, nu funcționează.

Adevărul este că trebuie să configurați pâlnii pentru mai multe produse. Acest lucru vă va permite să câștigați mai mulți bani pe lângă investițiile într-o pâlnie.

Câteva sfaturi, pentru ca orice afacere să funcționeze foarte bine, ar trebui să o tratați ca pe o adevărată afacere. Aceasta înseamnă că ar trebui să luați acest lucru în serios. Angajați-vă pe adepții sociali și fiți în concordanță cu marketingul prin e-mail.

¿Listo para empezar?

Încercați ClickFunnels gratuit cu perioada de încercare gratuită de 14 zile.

Iată, tocmai v-am arătat cum să utilizați clickfunnels pentru dropshipping! Ti s-a parut interesant? Distribuiți și spuneți-mi ce credeți folosind caseta de comentarii de mai jos.
 
 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *