Magazin Dropshipping Premium: Cum funcționează [Pro și Contra]

magazin-dropshipping-premium

În recenzia de astăzi a magazinului premium AliDropship, vom analiza magazinul premium dropshipping pentru a vedea dacă merită timpul și banii dvs.

Înțeleg că începerea unei noi afaceri dropshipping de la zero poate fi copleșitoare și consumatoare de timp în același timp.

Va trebui să treceți prin stresul cercetării de nișă, a produselor câștigătoare, a anunțurilor de încercare și a personalizării magazinelor pentru a vă atrage clienții potențiali.

Totuși, ce se întâmplă dacă toate acestea sunt eliminate și ceea ce aveți este o copie exactă a unui magazin dropshipping de succes cu produse gata să înceapă să se vândă?

Gândiți-vă la asta … copiați și lipiți literalmente!

Nu va trebui să faceți nicio cercetare de nișă, deoarece ceea ce aveți deja este un catalog încercat și testat de produse câștigătoare.

Nu numai asta, aveți și acces la aceleași materiale promoționale de la aceste magazine dropshipping de succes. Materiale, cum ar fi copii de anunțuri pre-create, imagini, segmente de public de pe Facebook, direcționare etc.

Sună grozav nu?

Exact acest lucru este magazinul dropshipping premium AliDropship!

Sună prea bine ca să fie adevărat?

Poate…

Și poate nu!

Cred că va trebui să rămâneți sa cititi in continuare și să aflăm împreună. Sunt sigur că la sfârșitul acestui post; vei ști exact ce este corect.

În această recenzie a magazinului premium dropshipping AliDropship, vom vedea totul și o prezentare completă a magazinului premium AliDropship impreuna cu functiile sale.

Haideti sa intram in amanunte în acest articol!

Ce este magazinul dropshipping premium de Alidropship?

 

magazinul dropshipping premium de Alidropship

Magazinul dropshipping premium AliDropship este o replică exactă a unora dintre cele mai performante magazine dropshipping pe care le detine AliDropship.

Când cumpărați unul dintre magazinele premium, veți primi o copie exactă a unuia dintre cele 8 magazine premium disponibile de unde sa alegeti. În funcție de care doriți sau va place.

Aceasta include tema magazinului, structura site-ului web, produsele importate, elementul de design, datele despre produs etc. Practic, ceea ce veți obține este o copie exactă sau un duplicat de la unul dintre magazinele dropshipping de mare succes.

Este mai degrabă o afacere „kick-start”, practic aveți tot ce aveți nevoie pentru a avea succes cu magazinul dropshipping.

Aceasta include caracteristici precum; cele mai bine vândute produse, produse de la furnizori de încredere, teme premium și strategii promoționale de replicat.

Cum funcționează magazinul premium AliDropship?

Cum funcționează magazinul premium AliDropship

În prezent, au listat 5 dintre magazinele de dropshipping premium de succes pentru oricine este interesat să facă o achiziție. Aceste magazine premium includ:

 • [Theautomerch.com] – Acest magazin premium vinde echipamente auto și articole pentru bărbați care generează 1.000.000 de dolari pe an cu un profit pe lună: 98.000 de dolari
 • [BuyitCarl.com] – Magazin clasic care generează 500.000 de dolari pe an cu un profit de 40.000 de dolari pe lună
 • [Otakujoy.com] – Magazinul dropshipping al jocului (produse pentru jucători) care generează venituri lunare de 18.000 de dolari
 • [Gardenient.com] – Magazin dropshipping cu ustensile de gradinarit cu venituri de până la 770 USD pe zi și un profit de 16.000 USD pe lună
 • [Unicornwave.com] – Un site de dropshipping pentru îmbrăcăminte și accesorii cu venituri lunare de 12.000 USD
 • [Purechamps.com] – Cel mai bun magazin cu consumabile pentru sport și activități în aer liber, cu un profit lunar de 11.400 USD
 • [Superblings.com] – Un magazin bun pentru întreaga familie, cu tot ce aveți nevoie, care are un profit pe lună de 8.900 USD
 • [Mrinstrument.com] – Un magazin de instrumente pentru îmbunătățirea locuințelor care câștigă aproximativ 6.000 de dolari pe lună

După alegerea oricăruia dintre magazinele de mai sus, veți primi copia exactă a site-ului web, personalizarea aceluiași magazin, imagini, descrieri de produse, produse câștigătoare, furnizori etc.

Pe de altă parte, va trebui să descărcați fișierele de pe site și să le încărcați pe propria gazdă web și să finalizați procesul de instalare.

Ce-ar fi dacă!

Veți avea nevoie de un nume de domeniu și o gazdă web după achiziționarea unuia dintre magazinele premium.

Dar dacă doriți ca echipa AliDropship să se ocupe de instalarea magazinului pentru dvs., o puteți adăuga și la comanda dvs. Daca nu doriti sa apelati la ajutorul celor de la Alidrop ma puteti contacta ca sa va ajut.

Puteți găzdui oricare dintre magazinele premium pe orice gazdă web doriți, dar asigurați-vă că serverul de găzduire acceptă Ioncube Loader.

Daca doriti sa aveti un magazin online dropshipping in Europa sau SUA Găzduirea web Alidropship vine cu un nume de domeniu gratuit, Certificat SSL gratuit și garanție de rambursare de 30 de zile și este compatibil cu Ioncude Loader. Este un hosting web creat de cei de la Alidropship ca sa functioneze la perfectiune cu site-ul tau dropshipping.

Așa că simt că web hostingul de Alidropship este cea mai bună optiune!

Odată ce magazinul dvs. este în funcțiune, puteți utiliza, de asemenea, aceeași strategie promoțională utilizată pentru magazinele dropshipping de succes pentru a vă promova magazinul dropshipping.

NOTĂ: Rețineți că, atunci când doriți să cumpărați un magazin premium Alidropship, veți găsi opțiunile dintre care puteți alege dacă doriți să includeți pas cu pas strategiile și anunțurile Facebook precum si strategiile pas cu pas pentru marketing-ul online.

Acestea includ:

 • Publicul Facebook și Instagram
 • Orientare
 • Demografice
 • Testează copiile de proba
 • Imagini vizuale
 • Etc …

Trebuie doar să replicați sau chiar să creați ceva mai bun decât ceea ce primiti. Este mai bine sa ii dati o forma personala.

Caracteristici ale magazinelor premium AliDropship

Să ne uităm la câteva dintre caracteristicile magazinelor dropshipping premium AliDropship și să vedem dacă merită.

#1: Produse mai bune de la un furnizor de încredere

Magazinul de dropshipping premium AliDropship vine cu un catalog de produse câștigătoare selectate de propria echipă AliDropship.

Dacă un lucru este adevărat, este că au fost în afaceri de ceva timp și știu să-și aleagă produsele și furnizorii.

Produsele pe care le veți obține sunt deja legate de furnizor cu ajutorul pluginului AliDropship care vine cu magazinul premium.

Odată ce începeți să primiți comenzi, tot ce trebuie să faceți este să procesați comenzile prin intermediul pluginului AliDropship și să efectuați plata pe Aliexpress.

#2: Un magazin dropshipping pentru a începe să sa faci bani

Acest lucru înseamnă pur și simplu că totul este făcut pentru dvs., nu este nevoie să începeți din nou de la zero, deoarece totul este disponibil.

Nu trebuie să treci prin stresul de a găsi produse câștigătoare, de cercetare de nișă sau de personalizare a magazinelor.

Totul este deja gestionat de managerii AliDropship; singura ta sarcină este să gestionezi și să procesezi comenzile din magazin, precum și promovarea.

Cu toate acestea, înainte de a începe să vindeți, trebuie să vă integrați gateway-urile de plată preferate pentru a primi plata de la clienții dvs. Pot fi de exemplu PayPal sau Stripe. Dacă locuiți în Spania și vă înregistrați ca persoană care desfășoară activități independente, puteți solicita băncii dvs. TPV virtual (Bank Payment Gateway).

#3: Plată unică de la magazinul premium

Acest lucru este valabil și în cazul AliDropship și al plății sale unice. Nu există plăți lunare, de vânzări sau recurente sau taxe ascunse.

Tot ceea ce vă va costa este clar pe pagina comenzii. Cele două costuri suplimentare de pe pagina de comandă sunt opționale, care sunt pachetul de instalare și pachetul de marketing (ceea ce v-am spus mai sus: puteți obține aceleași reclame pe Facebook gata de promovat).

Dacă doriți ca echipa AliDropship să se ocupe de instalarea magazinului pe gazda dvs. web, puteți adăuga pachetul de instalare la comanda dvs. Și este, de asemenea, o plată unică.

Același lucru este valabil și pentru pachetul de marketing.

#4: Alegerea nișei magazinului

Puteți alege dintre oricare dintre 8 magazine de nișă de succes </ a>, deoarece nu este nevoie să mai faceți cercetări de nișă.

Fiecare dintre cele 8 magazine premium au un mare succes în nișa aleasă și poate reproduce succesul oricăruia dintre magazinele de nișă.

Totul este inclus; Produse de nișă, furnizori, instrumente și pluginuri promoționale pentru a vă promova în continuare magazinul.

#5: Magazin premium 100% in propietatea ta

Odată ce ați efectuat cumparatura, aveți proprietatea deplină a magazinului 100% și vine cu suportul AliDropship LIFETIME ( pe viata ).

Toate profiturile obținute în magazinul dvs. vă aparțin și puteți decide să adăugați pluginuri suplimentare pe care credeți că trebuie să le îmbunătățiți magazinul pentru mai multe vânzări și funcționalitate.

Pentru cine este magazinul AliDropship Premium?

Magazinul premium AliDropship este practic pentru TOȚI cei care doresc să câștige bani din modelul de afaceri dropshipping. Și mai ales pentru cei care habar nu au cum să înceapă si de unde sa inceapa.

Este pentru cei care se tem să-și piardă banii câștigați din greu, experimentând produse câștigătoare cu puține cunoștințe despre campaniile publicitare.

Acesta vine cu un pachet de marketing pe care vi-l poate oferi, un avantaj cu privire la modul de promovare a magazinului pe social media.

Cu toate acestea, trebuie să aveți o înțelegere de bază despre cum să difuzați un anunț sau trebuie să fi făcut-o înainte. Acest lucru se datorează faptului că veți fi singura persoană care vă promovează magazinul!

Pachetul de marketing este doar un ghid sau un plan despre cum să-l faceți corect prin replicarea succesului anunțurilor din campania AliDropship pentru magazinele dvs. de succes dropshipping.

Ce este inclus în magazinul premium Alidropship?

Acestea includ elementele exacte ale ceea ce veți obține imediat după achiziționare de la magazinul dropshipping premium AliDropship. Și ce veți încărca și pe serverul dvs. de găzduire web.

Ce include magazinul premium Dropshipping Alidropship

Le vom examina pentru a fi siguri de ceea ce veți obține înainte de a face o achiziție.

 • O copie exactă a magazinului premium ales
 • Proiectarea și personalizarea magazinelor
 • Site web optimizat pentru SEO și receptiv pentru mobil
 • Gata să vândă produse câștigătoare legate de furnizori
 • Catalog de produse pre-lansat
 • Descrierea produsului bine scrisă
 • Recenzii bine scrise ale clienților pentru produse
 • 3 pluginuri cu cheie de licență (Facebook Business Plugin, GA Enhanced e-commerce Plugin, Abandoned Cart Plugin)
  bannere, avatare și texte bio pentru proiectarea contului dvs. social
 • În cele din urmă, pluginul automat AliDropship

Ce nu este inclus în magazinul Premium?

Aceasta este lista cu ceea ce aveți nevoie pentru ca magazinul să funcționeze după achiziție, dar nu este inclus în magazinul premium AliDropship.

Articole suplimentare de care veți avea nevoie, dar care nu sunt incluse în pachet. Nu va fi inclus:

 • Găzduire web și nume de domeniu
 • Logo marca personala
 • Conturi de socializare

NOTĂ: Când achiziționați un magazin premium, va trebui să utilizați acest magazin cu numele domeniului dvs. Magazinele Alidropship nu includ domeniul fiecărui magazin. Dar dacă puteți căuta un nume de domeniu similar cu originalul.

Magazin personalizat AliDropship vs Magazin premium

Este posibil să vă întrebați care ar putea fi diferența dintre magazinul personalizat AliDropship și magazinul dropshipping Premium.

Magazinul personalizat AliDropship este dezvoltat de la bază și adaptat nevoilor și preferințelor dumneavoastră.

Va dura 12-25 de zile lucrătoare pentru a finaliza, în funcție de pachetul pe care îl alegeți.

Cu toate acestea, magazinul dropshipping Premium este o copie a magazinului ales de dvs. din cele 8 magazine dropshipping existente de succes listate de AliDropship.

Spre deosebire de magazinul personalizat, magazinul dvs. dropshipping premium este disponibil în aceeași zi în care ați achiziționat.

 cumpărați-magazin-premium-dropshipping

Trebuie doar să descărcați fișierele după achiziție și să le încărcați pe serverul de găzduire și să începeți să vindeți în aceeași zi.

Pro și contra ale magazinului premium Alidropship

Ei bine … trebuie să vă spun adevărul!

La fel ca toate afacerile, nu totul este soare și trandafiri atunci când vine vorba de cumpărături pentru magazinul dropshipping premium AliDropship.

Așa cum are părțile sale bune, are și dezavantaje și le vom explora în această recenzie a magazinului premium AliDropship.

# 1: Trebuie să știți cum să puneți anunturile de Facebook Ads

Aveți nevoie de o mică înțelegere a modului de desfășurare a promoțiilor pentru a începe să generați vânzări.

Dacă nu știți cum să difuzați un anunț sau nu ați postat niciodată un anunț înainte, va trebui să aflați sau să examinați materialele acestora ( Resurse gratuite ) despre cum să vă promovați magazinul.

Pachetul de marketing este doar un șablon pentru ceea ce funcționează deja și ceea ce puteți reproduce. Prin urmare, nu este faptul că ei sunt cei care difuzează reclame în numele dvs.

Sunteți singurul responsabil pentru modul în care vă promovați magazinul. Totuși, partea bună este că au mai multe materiale pe care le puteți explora pentru a vă perfecționa abilitățile de publicitate.

#2: Procesul de instalare a magazinului premium

Trebuie să aveți cunoștințe de bază despre WordPress pentru a putea instala magazinul premium pe serverul dvs. de găzduire.

Dacă nu, ar putea fi stresant. Din nou, există un pachet pentru procesul de instalare pentru cei care pot avea dificultăți. Dar vine cu o taxă, pe care o voi discuta în următoarea rubrică.

Dacă aveți nevoie de ajutor pentru instalare contactați-mă și pentru un preț rezonabil o voi face cu mare plăcere.

Prețul unui magazin dropshipping premium Alidropship

Cât vă va costa să obțineți magazinul AliDropship Premium? În primul rând, trebuie să înțelegeți că aceasta este o taxă unică, fără taxe ascunse.

cat costa un magazin dropshipping premium

Magazinul AliDropship Premium costă o taxă unică de 300 USD. Aceasta este doar pentru magazin, setarea și pachetul de marketing costă următoarele:

 • Pachet de instalare: 200 USD
 • Pachet de marketing: 200 USD

De ce magazinul singur fără configurare și marketing costă 300 USD, dar inclusiv cele două pachete, va costa o taxă unică de 700 USD!

magazin dropshipping premium totul inclus

Pachet bonus AliDropship Premium Store (curs gratuit Dropshipping)

Acesta este cadoul care vine cu magazinul dropshipping premium. Când cumpărați magazinul, AliDropship vă va oferi, de asemenea, acces la pachetul de curs dropshipping valoros.

Ceea ce este deosebit de bun pentru cei care sunt noi în modelul de afaceri. Cursul acoperă elementele de bază ale dropshipping-ului și subliniază cum să utilizați Facebook pentru a vă comercializa magazinul de dropshipping.

Haideti să vedem din ce se compune acest curs gratuit dropshipping oferit:

# 1: Introducere: Noțiuni de bază despre Dropshipping

notiuni de baza dropshipping

Aceasta se concentrează pe dropshipping și pe stabilirea mentalității dvs. pentru succes. Cele mai recente module explică modul în care puteți obține produse câștigătoare suplimentare pentru magazinul dvs. dropshipping.

Și, în cele din urmă, cum să vă optimizați pagina de produs pentru a obține mai multe vânzări și pentru a crește rata de conversie pentru magazinul dvs. dropshipping.

#2: Cum să obțineți vânzări cu Facebook Ads

Cum să obțineți vânzări cu Facebook Ads

Această parte se concentrează pe Facebook Ads, deoarece Facebook este o resursă excelentă de marketing pentru comerțul electronic în ansamblu. Cu această lecție, veți putea să vă configurați managerul de anunțuri Facebook și să vă creați anunțul ca un profesionist.

Acesta include un proces de bază, cum ar fi configurarea codului de pixeli și înțelegerea termenilor obișnuiți, cum ar fi „Optimizarea bugetului setului de anunțuri și optimizarea bugetului campaniei”.

Include, de asemenea, marketing avansat pe Facebook, unde puteți scala produsele de marketing pentru a obține și mai multe vânzări. Iată câteva lucruri interesante care nu trebuie ratate dacă aveți puțină experiență în livrarea prin drop shipping.

#3: Cum sa vă gestionați magazinul dropshipping

Cum sa vă gestionați magazinul dropshipping

Ultima parte se concentrează pe gestionarea magazinului și modul în care vă puteți procesa comenzile și importa mai multe produse odată ce începeți să generați vânzări.

Cred că numai acest lucru va reduce săptămânile de învățare și va plăti pentru un curs suplimentar de expediere. Cu toate acestea, la obțineți magazinul dropshipping premium , veți obține cursul gratuit, ceea ce cred că este benefic pentru toată lumea.

Întrebări frecvente

De ce am nevoie pentru ca magazinul meu să funcționeze?

Trebuie să obțineți un nume de domeniu și un serviciu de găzduire pentru a încărca și instala magazinul premium. După aceea, va trebui să vă integrați gateway-ul de plată pentru a începe să primiți plăți de la clienții dvs.

Va furniza AliDropship numele meu de domeniu?

Nu! Când cumpărați magazinul premium AliDropship, acesta nu vine cu un nume de domeniu. Veți fi cel care va achiziționa numele de domeniu preferat și găzduirea pentru a găzdui site-ul dvs. web.

Când voi intra in posesia magazinului?

Toate fișierele necesare pentru instalarea magazinului dvs. vor fi disponibile imediat după efectuarea achiziției. Cu toate acestea, treaba ta este să descarci și să instalezi numele de domeniu, astfel încât să poți începe să vinzi. De asemenea, au furnizat mai multe resurse gratuite pe site-ul lor web despre cum să vă promovați magazinul pentru o eficiență maximă.

AliDropship mă va ajuta cu marketingul?

Pachetul de marketing este un șablon sau model pe care îl puteți reproduce pentru a genera tipul de rezultat pe care l-au obținut de la magazinele lor dropshipping de succes.

Concluzie finală

Simt că magazinul premium AliDropship merită prețul, deoarece dețin unul singur. Dacă vă gândiți la valoarea pe care o veți obține doar pentru acel preț, veți înțelege că merită mai mult decât atât.

Pachetul de marketing vă permite să cunoașteți publicul exact pe care să îl vizați atunci când decideți să vă promovați magazinul, ceea ce ar fi putut să vă coste foarte mult în anunțurile de testare.

Nu va trebui să cheltuiți banii pentru reclame de încercare sau căutarea de produse câștigătoare sau căutarea furnizorilor de încredere. Tot ce ai nevoie este la dispoziția ta.

Deci, ce părere aveți despre recenzia magazinului AliDropship premium?

Crezi că merită sau nu? Spuneți-mi ce părere aveți despre acest tip de magazine folosind secțiunea de comentarii.

 

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *