20+ statistici dropshipping 2020 [Raport de analiză completă]

statistici-dropshipping-2020

Ținerea la curent cu cele mai recente statistici și tendințe dropshipping poate fi dificilă. De asemenea, există întotdeauna schimbări în industria dropshipping-ului an de an.

Dar ați fi de acord cu mine că datele sunt o armă. Și prin intermediul acestuia, putem verifica și cunoaște ideile și strategiile noastre.

Dar fără el, vom ghicii, ceea ce este periculos.

Așadar, în această postare, am selectat pentru dvs. cele mai recente statistici dropshipping din industria de afaceri dropshipping online.

Deși există numeroase statistici care datează din 2014, care apar in Google, am petrecut mult timp descoperind unele dintre cele mai recente statistici de livrare gratuită pentru dvs.

Pentru început, se așteaptă ca industria dropshipping să atingă o evaluare de piață de 557,9 miliarde de dolari până în 2025, înregistrând un CAGR de 28,8%.

În afară de asta, există multe alte statistici care v-ar putea interesa și, de asemenea, vă vor informa despre starea magazinelor dropshipping.

Și dacă arăți ceva ca prietenul meu Antonio care urăște cifrele si fuge de ele, am adăugat și o explicație sub fiecare statistică.

Citiți mai departe pentru cele mai recente statistici dropshipping.

Contenido

Statistici generale Dropshipping și comerț electronic

Dropshipping-ul este un model de afaceri pentru comerțul electronic, cu excepția faptului că vindeți produse pe care nu le aveți în magazin sau in stock.

În schimb, în ​​calitate de expeditor direct, luați comenzile și le trimiteți producătorului sau furnizorului care se ocupă acum de îndeplinirea comenzii în numele dvs. (mai mult ca o asociere comercială cu furnizorul dvs.)

Deci, meseria ta de broker se reduce la alegerea pieței țintă, idei de produse (calitate înaltă), cercetări de piață, servicii pentru clienți, vânzări așteptate, costuri de expediere, comenzi livrate etc.

În timp ce furnizorii dvs. de dropshipping sau angro se ocupă de cea mai mare parte a muncii grele, cum ar fi costurile de inventar, transportul produselor, transportul internațional etc.

Deci, statutul de dropshipping este, de asemenea, afectat de statutul comerțului electronic. Și, în acest caz, revizuirea unor statistici de comerț electronic este cel mai bun loc pentru a începe.

Acestea sunt câteva dintre cele mai recente statistici:

Există 2,05 miliarde de cumpărători digitali globali în 2020 – Sursa (Oberlo)

Să începem cu asta mai întâi. Cu cât mai mulți oameni fac cumpărături online, cu atât aveți mai mult potențial de a fi un dropshipper de succes.

Și începând cu 2014, au existat 1,32 miliarde de cumpărători online care au crescut la 1,79 miliarde în 2018 și în cele din urmă 2,05 miliarde de cumpărători online în 2020.

Dar, așa cum este acum, statisticile prezic că numărul cumpărătorilor online din Spania (a se vedea imaginea de mai jos cu previziunea cheltuielilor) va crește în 2021 la 2,14 miliarde.

statistici dropshipping cumparaturi mediiSursa: Statista

O privire asupra valorilor arată că lanțul global de comerț electronic din Spania s-a bucurat de un număr mare de creșteri fără reducere. Prin urmare, se așteaptă ca numărul cumpărăturilor online atât în ​​Spania, cât și în afara Spaniei să se bucure în continuare de creștere pentru o lungă perioadă de timp, deoarece tot mai mulți oameni sunt confortabili cu cumpărăturile online.

În 2020, vânzările de comerț electronic reprezintă 16,1% din vânzările cu amănuntul la nivel mondial

Sursă de informații: Oberlo

Vânzările cu amănuntul la nivel global, atât online, cât și în magazin, sunt evaluate la 26.074 trilioane de dolari. Verificați cuvântul „global” astfel încât să fie inclus în mod normal în toate părțile lumii.

Și această valoare de vânzare cu amănuntul include și cea mai mare companie fizică de vânzare cu amănuntul (Walmart) din SUA.

În timp ce statisticile arată că numărul actual de cumpărători online este de 2,05 miliarde, reprezentând 16,1 la sută din vânzările globale cu amănuntul (care a înregistrat, de asemenea, o creștere de la 10,4 la sută înregistrată în 2017).

Iar 16,1 la sută din vânzările cu amănuntul reprezintă 4.206 trilioane de dolari din cele 26.074 trilioane de dolari din vânzările cu amănuntul.

Prin urmare, este ușor să concluzionăm că industria comerțului cu amănuntul e-commerce este în plină expansiune. La fel și industria dropshipping-ului.

Numai în 2017, 23% din totalul vânzărilor online la nivel global au fost realizate prin intermediul modelului Dropshipping, care echivalează cu aproximativ 85 de miliarde de dolari pe an.

Și aceste statistici de dropshipping o dovedesc. În 2017 (acum trei ani), livrarea prin dropshipping a reprezentat un 23% din vânzările online evaluate la 85 de miliarde de dolari, printre alte modele de negoturi precum magazinele online.

Este destul de sigur să presupunem o creștere mai mare, deoarece din ce în ce mai multe companii aleg modelul de negot dropshipping, deoarece obțin o rată de conversie mai mare și un profit net mai mare.

Și, pe de altă parte, se spune că comerțul electronic crește anual cu 17%, ceea ce înseamnă și creștere pentru dropshipping.

Aproximativ 27% dintre comercianții cu amănuntul online au adoptat modelul dropshipping

Sursă de date: Ecommerce-Platforms

Destul de similar cu statisticile de mai sus.

O estimare de 27% dintre comercianții cu amănuntul online consideră acum că modelul de expediere directă este o cale mai ușoară de a călători ca retailer.

Și motivul nu este prea exagerat, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la inventar și nu trebuie să vă faceți griji cu privire la existența unei baze globale de clienți, compania dvs. de dropshipping se va ocupa de asta.

Nu numai comercianții cu amănuntul online se bucură de modelul de afaceri dropshipping, dar producătorii și furnizorii au văzut, de asemenea, o creștere realizată de modelul dropshipping în veniturile lor.

Și conform unei noi statistici, dropshipping-ul este modelul de conformitate pentru aproape 33% din magazinele online, care este mai mare decât conformitatea de 27% dropshipping înregistrată anterior.

Furnizorii obțin cu 18,33% mai mult profit dacă vând către dropshippers comparativ cu propriile vânzări din magazinele lor onlinee

Când vine vorba de comerțul electronic, transportul către clienți a fost întotdeauna o problemă cu care se confruntă producătorii atunci când încearcă să vândă online.

Și nu numai ei, chiar și magazinele de comerț electronic și comercianții cu amănuntul continuă să o vadă ca pe o problemă, mai ales atunci când majoritatea clienților lor se află în țările lumii a treia sau costurile de expediere sunt foarte mari.

Când încercați să vindeți prin magazinul dvs. online, trebuie să comercializați produsul și magazinul pentru a primi comenzi. Și atunci când primiți comenzi, trebuie să le îndepliniți.

În cele din urmă, veți descoperi că ați cheltuit mult pe comercializarea produsului pe lângă îndeplinirea comenzilor.

De aceea, proprietarii de afaceri sunt mai confortabili cu ideea de afaceri dropshipping.

În loc să găsească vânzări, ei obțin numeroși dropshippers să lucreze cu ei, iar rezultatul este multiplu.

Dropshipperii vor genera comenzi și le vor direcționa. Și procedând astfel, faceți indirect o muncă fără costuri suplimentare.

În cazul producătorilor, aceștia nu ar trebui să vândă unui angrosist care ar avea nevoie de o reducere mare.

Dar, în schimb, multe companii și furnizori preferă să taie lanțul prin vânzarea directă către consumatori indirecți (dropshippers) fără a fi nevoie să se ocupe de marketing.

Dropshipperii fac marketing și ridică comenzile și tot ceea ce fac este să îndeplinească comanda.

Și de cele mai multe ori, furnizorii și producătorii au cheltuieli minime de marketing.

Dar marja de profit este mai mare, cu 18,33% mai mult profit atunci când vând prin dropshipping decât atunci când vând prin magazinele lor online.
Sin embargo, los dropshippers tampoco se quedan fuera de escena.

Dropshipperii pot obține profit de peste 50% decât cei care își păstrează propriul inventar de stocuri

În timp ce furnizorii au înregistrat profituri crescute după ce au ales modele de afaceri dropshipping, statisticile spun, de asemenea, că dropshippers-ul face cu 50% mai mult profit decât cei care își mențin propriul inventar.

Deci, în loc să suportați costuri de inventar și să vă îndepliniți comenzile din magazin, puteți obține cu 50% mai mult profit atunci când livrați stocurile.

Și asta explică în mare măsură de ce expedierea prin drop este încă o idee bună. Pentru că ați invita mai multe cheltuieli atunci când decideți să mergeți pe altă cale, cumpărându-vă propriul inventar.

84% dintre comercianții cu amănuntul de comerț electronic menționează că etapele inițiale de găsire și asigurare a unui bun furnizor sunt cel mai mare obstacol în calea desfășurării afacerii lor.

Atunci când începeți o afacere dropshipping, primul și cel mai important lucru este să alegeți o nișă și să găsiți un furnizor bun care să vă poată satisface cerințele.

Un furnizor bun ar trebui să fie capabil să se adapteze la dvs. atunci când afacerea dvs. de dropshipping crește.

Pe măsură ce cerințele privind stocurile lor cresc, furnizorul trebuie să poată susține diferitele scale de comandă.

Și cel mai important, atunci când începeți o afacere de livrare prin picurare, aveți nevoie de un furnizor care să accepte și comenzi la scară mică.

Și conform statisticilor, majoritatea dropshipperilor consideră că este o provocare în etapa inițială a afacerii.

Deci, o lecție din aceasta este să faceți o cercetare aprofundată atunci când găsiți un furnizor adecvat.

66% dintre cumpărătorii online vor cumpăra de la concurența dvs. dacă oferă mai multe opțiuni de expediere a produselor

Încă un criteriu atunci când căutați un furnizor bun.

Când luați în considerare un furnizor, ar trebui să alegeți un furnizor cu opțiuni de expediere flexibile.

Cumpărătorii online se așteaptă la o mai mare flexibilitate pentru a face cumpărături online și nu ar ezita să părăsească magazinul dvs. dacă nu este furnizat.

Oferind opțiuni de expediere și plată multiple și flexibile, puteți asigura mai mulți clienți.

Și acest lucru poate fi posibil numai dacă furnizorii dvs. oferă opțiuni flexibile de plată și expediere.

Deci, ca parte a listei dvs. de verificare pentru alegerea furnizorului potrivit, alegeți un furnizor care oferă opțiuni de expediere flexibile și, de asemenea, poate scala cu dvs. atunci când afacerea dvs. începe să primească mai multe comenzi.

Statistica AliDropship

statistici-alidropshipAsta sunt eu in poza..cel mai urat alaturi de fata mea de 8 ani 🙂

AliDropship este un popular plugin dropshipping pentru WordPress care facilitează transportul direct de la (AliExpress) și, uneori, din Statele Unite, Rusia etc …

Ceea ce face AliDropship este să vă scuteasca de stresul plasării manuale a comenzilor clienților dvs. AliDropship plasează automat o comandă la furnizorul dvs. pe AliExpress ori de câte ori cineva vă solicită produsul.

De obicei, unul dintre lucrurile esențiale de care aveți nevoie ca dropshipper.

Și, printre toate locurile pentru a obține statistici de dropshipping, AliDropship este unul dintre cele mai bune și mai de încredere locuri pentru a obține date.

Iată câteva statistici de la AliDropship și sunt sigur că ar fi un mare plus aici.

Haideti sa va explic mai pe intelesul tuturor.

86% dintre Dropshipperii care folosesc AliDropship preferă magazine specializate / nișe specifice

Este destul de interesant că, chiar și în dropshipping, există, de asemenea, regula lipirii de o nișă.

A fi generalist și a dori să faci totul nu a fost întotdeauna o idee binevenită în afaceri.

Regula a fost întotdeauna să alegeți o nișă specifică și să vă confruntați cu această nișă, să nu depășiți domeniul de aplicare și nici sub acesta.

Și acum în dropshipping, mai mult de 86% dintre dropshipperii înregistrați la AliDropship preferă un magazin specializat unui magazin general.

Prin urmare, doar 14% din cei care fac Dropshipping sunt proprietari de nișe generale de magazine.

18,5% dintre Dropshipperii cu AliDropship se află pe nișa Gadgets, Dispozitive și Accesorii

 

Dintre toate nișele diferite în care operează dropshipper-urile, cea mai aglomerată nișă este gadgetul și nișa gadgetului.

Iar motivele nu sunt nebunești, mulți tineri și mileniali se bucură să-și schimbe frecvent telefoanele mobile și dispozitivele ca simbol al modei.

Și pe măsură ce apar noile dispozitive, în special telefoanele, milenarii sunt mereu grăbiți să le obțină.

După nișa gadget, următoarea nișă pe care o au un număr bun de dropshippers este nișa pentru copii și bebelusi.

O mulțime de produse de jucărie se vând ca o nebunie, deoarece au o bază de clienți mai mare. Același lucru este valabil și pentru gadget-uri și dispozitive.

Cu toate acestea, intrarea într-o nișă de acest gen continuă să fie considerată competitivă din cauza cât de profitabil este.

Dar lecția este să alegeți o nișă care să fie profitabilă și modul perfect de a face acest lucru este prin analiza statisticilor.

Iată o imagine a diviziunii nișelor populare pe care le puteți introduce atunci când vă gândiți la dropshipping.

Statistici Dropshipping

Sursa: Alidropship

Top 5 țări care cumpără magazine personalizate de AliDropship

În timp ce acesta este un stat legat în primul rând de Alidropship. Este numărul țărilor majore care cumpără pachetul dvs. personalizat de magazin.

Și țările ar putea fi interpretate ca fiind țările în care dropshipperii sunt în creștere.

Aceste tari sunt:

  • Statele Unite
  • Regatul Unit
  • Canada
  • Malasia
  • Si Australia.

India también es uno de los principales países que usa AliDropship, aunque la mayoría de ellos está comprando complementos de AliDropship.

Veamos ahora algunas estadísticas de dropshipping de Amazon.

Statistici Dropshipping Amazon

 

statistici dropshipping amazon

Amazon este cea mai mare piață de comerț electronic cu un venit de 280,5 miliarde de dolari în 2019.

Oferind diferite modele de afaceri, Amazon are, de asemenea, un număr mare de dropshippers care cumpără și vând produse pe piața sa.

Iată câteva statistici culese de pe Amazon care vă pot oferi o perspectivă asupra lumii retailului online și mai ales a modelului de afaceri dropshipping.

Amazon are peste 5 milioane de vânzători activi care vând în prezent pe piață

Amazon are unul dintre cele mai mari numere de vânzători și, mai exact, numărul vânzătorilor a crescut de la 2,5 milioane la 3,3 milioane în 2018. Și acum a atins 5 milioane de vânzători.

În starea actuală, figura arată cât de mult influențează vânzătorii terți (și dropshippers) veniturile Amazon.

Și statisticile arată că numărul vânzătorilor pe Amazon crește în fiecare an cu aproape 3.718 vânzători noi în fiecare zi..

Dacă aveți ideea că industria de transport maritim este plină, gândiți-vă din nou. Industria de transport maritim continuă să fie foarte profitabilă și în creștere rapidă.

Aproximativ 50% din toate vânzările de pe Amazon Marketplace provin de la vânzători terți

Ai citit bine. Vânzătorii terți controlează jumătate din vânzările înregistrate de Amazon pe toate piețele sale.

Și asta înseamnă că industria dropshipping-ului funcționează încă.

Deși nu toți vânzătorii sunt dropshippers, un procent mai mare dintre aceștia sunt.

Iar 50% din vânzările reprezentate de vânzătorii externi au fost de 140.000 de dolari în 2019.

34% din vânzările Amazon sunt realizate de dropshippers care și-au publicat produsele acolo

Iată dovada. Amazon raportează că peste 50% din totalul comenzilor sale provin de la vânzători terți.

Și mai mult de jumătate dintre vânzătorii terți sunt dropshippers. Și mai exact, 16% până la 50% dintre vânzătorii terți nu sunt dropshippers.

Deci, înseamnă doar că 34% din 50% sunt dropshippers.

Și aceasta este evaluată la 95,37 miliarde de dolari în 2019.

In timp ce…

Acest lucru pare foarte interesant pentru a fi adevărat. Dar aceasta este cifra raportată de Amazon în 2019.

Și dacă afacerea medie și mică din SUA vinde mai mult de 4.000 pe minut, vă spune doar cât de profitabilă este comerțul electronic.

4000 pe minut este mult mai mult decât câștigă unii proprietari de magazine de comerț electronic prin intermediul magazinului lor.

Și faptul că comerțul electronic este în creștere cu aproximativ 17% pe an, și asta include venituri din vânzări din modelul dropshipping, este o veste bună pentru dropshippers.

Un alt magazin de comerț electronic care merită menționat aici este eBay.

Să aruncăm o privire și asupra statisticilor de livrare de la eBay.

Dropshipping pe Ebay

dropshipping pe ebay

eBay este un magazin popular de comerț electronic care facilitează livrarea prin livrare, datorită modelului său de afaceri C2C și B2C.

Majoritatea vânzătorilor de pe eBay sunt dropshippers, cumpără produse de la AliExpress și Amazon și apoi le vând la un preț mai mare pe platforma eBay.

Prin urmare, statisticile eBay ar putea oferi, de asemenea, o imagine exactă a tendințelor și stării de dropshipping.

Iată câteva dintre cele mai recente statistici eBay de dropshipping pentru informații.

Primii 10% din dropshippers pe eBay realizează un profit mediu de 7.731 USD / lună – asta reprezintă 92.772 USD / an

Este destul de interesant faptul că primii 10% din dropshippers-ul eBay câștigă în medie 7.731 USD pe lună și aproape o afacere cu șase cifre pe an.

Având în vedere că majoritatea dropshipperilor eBay fac acest lucru ca o afacere secundară, este foarte profitabil și este încă un venit rezonabil dintr-o afacere secundară.

Un sfert din dropshippers-ul eBay câștigă peste 1.000 de dolari pe lună

În timp ce suma medie realizată de primii 10% este impresionantă, un număr bun din dropshippers-urile lor încă obțin un profit modest lunar.

25% din dropshippers-ul eBay care câștigă 1000 USD pe lună nu este suficient de rău, deoarece majoritatea o fac ca o afacere secundară.

Dropshipperul mediu eBay realizează profit de 2,67 USD la fiecare vânzare

Conform statisticilor, dropshippers-ul mediu eBay realizează un profit de 2,67 USD pentru fiecare comandă de vânzare pe care o îndeplinesc.

Și pentru primii 10% din dropshippers-ul eBay, aceștia obțin un profit mediu de 3,64 USD la fiecare vânzare.

În mod similar, 10% de jos și 10% de jos fac, de asemenea, o pierdere de 2,53 USD pentru fiecare vânzare.

În medie, statisticile spun că un dropshipper eBay procesează 969 de comenzi pe lună.

Și asta are ca rezultat un profit de peste 2.500 de dolari pe lună pentru dropshipper-ul mediu eBay. Și acest lucru este suficient de corect din punct de vedere lateral.

Tranzacțiile Dropshipping totale pe eBay au crescut cu 146% între 2016 și 2018

Este foarte interesant de văzut că numărul tranzacțiilor de transport direct, care a înregistrat o creștere din 2016 până în 2018, a crescut cu 146%.

Și cu cât sunt mai multe tranzacții dropshipping, cu atât este mai profitabilă industria dropshipping-ului.

Creșterea se datorează doar faptului că este un model de afaceri profitabil și nimic mai mult.

Conform statisticilor, dropshipping-ul pe eBay primește în medie bonusuri de rambursare de 693 USD / lună

Probabil că ați auzit de rambursare. Și dacă nu ați făcut-o, aceasta este ceea ce înseamnă rambursarea.

Rambursările sunt suma care vă este creditată de fiecare dată când efectuați o achiziție cu un card de credit. Este mai mult un stimulent pentru companiile de carduri de credit să vă plătească pentru a continua să utilizați cardurile lor de credit.

Prin urmare, pentru orice achiziție pe care o faceți, vi se va restitui un procent din cheltuială. În timp ce unele companii de carduri de credit vă plătesc anual, există unele care vă plătesc lunar.

Și un dropshipper, cu cât primește mai multe comenzi, cu atât plasezi mai multe comenzi cu cardul de credit, ceea ce înseamnă că cu cât câștigi mai mulți bani din rambursare.

Și pe baza statisticilor de mai sus, cel care face dropshipping pe eBay câștigă în medie 693 USD pe lună cu reducerea. Ceea ce nu este deloc rău.

Dropshipper-ul mediu de pe eBay procesează 969 de comenzi / lună, în timp ce primii 10% gestionează 4.759 de comenzi

Dropshipper-ul mediu pe eBay procesează în medie 969 de comenzi pe lună și la fiecare vânzare, acestea realizează o medie de 2,67 USD și acest lucru echivalează cu 2.587 USD pe lună în profit.

Și pentru primii 10% din dropshippers pe eBay, aceștia câștigă în medie 12.706 USD pe lună.

EBay Dropshippers a gestionat cu 7% mai multe tranzacții în ianuarie 2019 decât în ​​decembrie 2018

Expeditorii eBay au înregistrat mai multe vânzări în ianuarie decât în ​​decembrie. Mulți oameni merg pe eBay după perioada de vacanță pentru a găsi produse mai ieftine.

Cu toate acestea, valoarea totală a acestor vânzări a fost cu doar 1% mai mare decât vânzările făcute în decembrie.

Dropshipping-ul eBay are marje de profit mai mici decât alte forme de comerț electronic

Sursa: StoreGrowers

Conform statisticilor, eBay oferă cea mai mică marjă de profit comparativ cu alte forme de livrare prin dropshipping. Pentru a fi exact, eBay Drop Shipping oferă o reducere de 6%, în timp ce media pentru alte e-commerce este de aproximativ 30-40%.

De asemenea, expeditorii eBay cheltuiesc mai mult pe taxele eBay și PayPal. Pentru a fi sigur, un dropshipper mediu eBay cheltuiește 1.078 USD pentru taxele eBay și 479 USD pentru taxele PayPal.

Cu toate acestea, acest lucru nu are nicio legătură cu starea globală de dropshipping. eBay se întâmplă să fie una dintre platformele dropshipping.

Există multe alte platforme pe care le puteți utiliza pentru a vă trimite produsul și pentru a obține și mai mult profit din acesta.

Concluzie finală: dropshipping-ul este încă profitabil

După revizuirea statisticilor de mai sus, este cu siguranță clar cât de profitabil este dropshipping-ul și care este viitorul pentru industria dropshipping-ului.

Absolut, industria va continua să explodeze conform previziunilor Grand View Research (o proiecție de mărime a pieței de 557,9 miliarde de dolari).

Și nu există semne ale scăderii dimensiunii pieței. Cu toate acestea, atunci când începeți o afacere dropshipping, trebuie totuși să căutați nișa în care vă aventurați și să găsiți și un furnizor potrivit.

Datele sunt doar pentru consumul nostru, așa că mergeți mai departe și profitați la maximum de aceste statistici. Din fericire pentru dvs., am adunat cel mai bun software de expediere drop pentru a vă oferi un început avansat.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *