Termeni si conditii de utilizare

Vă urez bun venit pe pagina mea MihaiDobre și vă mulțumesc pentru interesul dvs. în citirea condițiilor legale ale acestui site web. Sunt conștient de faptul că este posibil ca acest subiect să nu fie preferatul dvs., dar este important să cunoașteți toate informațiile legate de termenii și condițiile legale care definesc relațiile dintre utilizatori și mine, ca responsabil pentru acest site web. În calitate de utilizator, este important să cunoașteți acești termeni înainte de a continua navigarea.

Eu, Mihai Dobre (Mihaidobre.Net) în calitate de responsabil pentru acest site web, mă angajez să prelucrez informațiile utilizatorilor și clienților mei cu garanții depline și să respect cerințele naționale și europene care reglementează colectarea și utilizarea datelor personale ale utilizatorilor mei.

Avertisment Legal

Prin urmare, acest site web respectă cu strictețe Legea organică 15/1999, din 13 decembrie, privind protecția datelor cu caracter personal (LOPD) și Decretul regal 1720/2007, din 21 decembrie, cunoscut sub numele de Regulament dezvoltarea LOPD. De asemenea, respectă Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice (RGPD), precum și Legea 34/2002, din 11 iulie, a Serviciile societății informaționale și comerțului electronic (LSSICE sau LSSI).

Persoana Responsabila

 • Identitatea Responsabilului: Mihai Dobre

 • Nume comercial:
    Mihai Dobre LTD
 • Înregistrarea companiei: 11680650
 • Adresa Fiscala: 20-22 Wenlock Road, Londres, N17GU, Regatul Unit ( UK )
 • Adresa de email: hola@mihaidobre.net

Condiții generale de utilizare

Aceste Condiții Generale reglementează utilizarea (inclusiv simplul acces) a paginilor web, a membrilor site-ului Mihaidobre.net, inclusiv a conținutului și a serviciilor puse la dispoziție în acestea. Orice persoană care accesează web-ul, mihaidobre.net („ utilizator ”) este de acord să fie obligat de Condițiile generale în vigoare în orice moment ale portalului mihaidobre.net.

Datele personale pe care le colectez și cum le folosesc

Vezi Politica de Confidențialitate.

Angajamente și obligații ale utilizatorilor

Utilizarea site-ului web, în scopuri ilicite sau dăunătoare, sau care, în orice mod, poate provoca daune sau poate împiedica funcționarea normală a site-ului este interzisă. În ceea ce privește conținutul acestui site, este interzis:

 • Reproducerea, distribuirea sau modificarea acestuia, în totalitate sau parțial, cu excepția cazului în care aveți autorizația mea ca proprietar legitim;
 • Orice încălcare a drepturilor furnizorului sau ale mele în calitate de proprietar legitim;
 • Utilizarea acestuia în scopuri comerciale sau publicitare.

În utilizarea site-ului web, mihaidobre.net userul / clientul este de acord să nu efectueze nicio conduită care ar putea afecta imaginea, interesele și drepturile lui Mihai Dobre sau ale terților sau care ar putea deteriora, dezactiva sau supraîncărcarea portalului mihaidobre.net sau prevenirea, în orice mod, a utilizării normale a web-ului.

Cu toate acestea, utilizatorul trebuie să fie conștient de faptul că măsurile de securitate ale sistemelor informatice de pe Internet nu sunt pe deplin fiabile și că, prin urmare, mihaidobre.net nu poate garanta absența malware-ului sau a altor elemente care pot provoca modificări ale sistemelor computer (software și hardware) ale utilizatorului sau în documentele și fișierele electronice ale acestora, chiar dacă pun toate mijloacele necesare și măsurile de securitate corespunzătoare pentru a evita prezența acestor elemente dăunătoare.

Anunțuri și publicitate sponsorizate

Acest site web oferă utilizatorilor conținut sponsorizat, reclame și link-uri prin afiliere.

Reclamele vor rămâne publicate pe portal până când vor fi eliminate sau suspendate de către agentul de publicitate sau MihaiDobre.Net. MihaiDobre.Net nu va fi responsabil pentru faptul că, odată ce au fost eliminate din bazele sale de date, reclamele continuă să fie indexate în motoarele de căutare din afara acestui portal.

Orice relație contractuală sau extracontractuală pe care utilizatorul o formalizează cu agenții de publicitate sau părțile terțe contactate prin intermediul acestui portal se înțelege a fi făcută exclusiv și între utilizator și agentul de publicitate și / sau a treia persoană. Utilizatorul știe și acceptă că mihaidobre.net acționează doar ca canal sau mediu publicitar și că, prin urmare, nu are niciun fel de responsabilitate pentru daunele sau pierderile de orice natură cauzate ca urmare a negocierilor sale, a conversațiilor și / sau a relațiilor contractuale sau extracontractual cu agenții de publicitate sau cu terții, fizici sau legali, contactați prin intermediul acestui portal.

Masuri de securitate

Datele personale comunicate de utilizator către MihaiDobre.Net pot fi stocate sau nu în baze de date automatizate, a căror proprietate corespunde exclusiv lui Mihai Dobre, asumându-se toate măsurile tehnice, organizatorice și de securitate care garantează confidențialitatea, integritatea și calitatea informațiilor conținute în acestea în conformitate cu prevederile reglementărilor actuale privind protecția datelor.

Comunicarea dintre utilizatori și mihaidobre.net utilizează un canal sigur, iar datele transmise sunt criptate datorită protocoalelor https, prin urmare, garantez cele mai bune condiții de securitate, astfel încât să fie protejată confidențialitatea utilizatorilor.

Platforma de rezolvare a conflictelor

De asemenea, pun la dispoziția utilizatorilor platforma de soluționare a litigiilor oferită de Comisia Europeană și care este disponibilă la următorul link: http://ec.europa.eu/consumers/odr/ .

Drepturi de proprietate intelectuală și industrială

În virtutea prevederilor articolelor 8 și 32.1 al doilea paragraf din Legea proprietății intelectuale, reproducerea, distribuirea și comunicarea publică, inclusiv metoda de a le pune la dispoziție, în totalitate sau în parte conținutul acestui site web, în scopuri comerciale, în orice mediu și prin orice mijloace tehnice, fără autorizarea MihaiDobre. Utilizatorul este de acord să respecte drepturile de proprietate intelectuală și industrială deținute de Mihai Dobre.

Utilizatorul știe și acceptă că întregul site web, care conține, dar nu exhaustiv, textul, software-ul, conținutul (inclusiv structura, selecția, aranjarea și prezentarea acestuia), podcastul, fotografiile, materialul audiovizual și grafica, este protejat de mărci comerciale, drepturi drepturile de autor și alte drepturi legitime, în conformitate cu tratatele internaționale la care Spania și Regatul Unit sunt părți și alte drepturi de proprietate și legile Spaniei și Regatului Unit.

În cazul în care un utilizator sau un terț consideră că a existat o încălcare a drepturilor lor legitime de proprietate intelectuală din cauza introducerii anumitor conținut pe web, trebuie să notifice MihaiDobre.Net circumstanța menționată, indicând:

 • Datele cu caracter personal ale părții interesate care deține drepturile pretins încălcate sau indică reprezentarea cu care acționează în cazul în care cererea este prezentată de un terț, altul decât partea interesată.
 • Indicați conținutul protejat de drepturile de proprietate intelectuală și localizarea acestora pe web, acreditarea drepturilor de proprietate intelectuală indicate și declarația expresă în care partea interesată este responsabilă pentru veridicitatea informațiilor furnizate în notificare.

Linkuri externe

Pagina web mihaidobre.net furnizează linkuri către alte site-uri web și conținut proprii unor terțe părți, cum ar fi:

 • Instrumente de Marketing.
 • Conținut din alte bloguri
 • Linkuri de produse prin afiliere

Singurul scop al legăturilor este de a oferi utilizatorului posibilitatea de a accesa linkurile menționate și / sau de a cumpăra acolo unde este necesar. MihaiDobre nu este responsabil în niciun caz pentru rezultatele care pot fi obținute utilizatorului prin accesarea linkurilor menționate.

La fel, utilizatorul va găsi în cadrul acestui site, pagini, promoții, care accesează obiceiurile de navigare ale utilizatorilor pentru a stabili profiluri. Aceste informații sunt întotdeauna anonime și nu identifică utilizatorul.

Informațiile furnizate pe aceste site-uri sponsorizate sunt supuse politicilor de confidențialitate utilizate pe aceste site-uri și nu vor fi supuse acestei politici de confidențialitate.

Utilizatorul care intenționează să stabilească orice dispozitiv tehnic de legătură de pe site-ul său web către portalul mihaidobre.net trebuie să obțină autorizația prealabilă scrisă a Mihai Dobre LTD. Stabilirea link-ului nu implică în niciun caz existența relațiilor dintre mihaidobre.net și proprietarul site-ului unde este stabilit link-ul, nici acceptarea sau aprobarea de către mihaidobre.net a conținutului sau serviciilor sale.

Politica de comentarii

Pe site-ul meu, se pot pune intrebari si comentarii respectand urmatoarele condiții:

 • Comentariile care nu au legătură cu tema acestui site web sau articol postat, care includ defăimări, nemulțumiri, insulte, atacuri personale sau lipsă de respect general față de autor sau alți membri nu vor fi acceptate. Aceste comentarii vor fi șterse de administratorii web.
 • Comentariile care conțin informații care sunt în mod evident înșelătoare sau false, precum și comentariile care conțin informații personale, cum ar fi, de exemplu, adrese private sau telefoane și care încalcă politica noastră de protecție a datelor, vor fi, de asemenea, șterse.
 • De asemenea, acele comentarii create numai în scopuri promoționale ale unui site web, persoanei sau grupului și tot ceea ce poate fi considerat spam în general vor fi respinse..
 • Nu vor fi permise comentariile anonime, precum și cele făcute de aceeași persoană cu porecle diferite. Nici comentariile care încearcă să forțeze o dezbatere sau să ia o poziție de către un alt utilizator nu vor fi luate în considerare.

Excluderea garanțiilor și responsabilitatea

Mihai Dobre (MihaiDobre.Net) nu acordă nicio garanție și nici nu este responsabil, în niciun caz, pentru daunele de orice natură care ar putea fi cauzate de:

 • Lipsa disponibilității, întreținerii și funcționării eficiente a web-ului sau a serviciilor și conținutului acestuia;
 • Existența de programe malware, programe malware sau dăunătoare în conținut;
 • Utilizarea ilicită, neglijentă, frauduloasă sau contrară prezentului aviz legal;
 • Lipsa legalității, calității, fiabilității, utilității și disponibilității serviciilor furnizate de terți și puse la dispoziția utilizatorilor pe site.
 • Furnizorul nu este răspunzător în niciun caz pentru daunele care ar putea rezulta din utilizarea ilegală sau necorespunzătoare a acestui site web.

Legea aplicabilă și jurisdicția

În general, relațiile dintre Mihai Dobre și utilizatorii serviciilor sale telematice, prezenți pe acest site web, sunt supuse legislației și jurisdicției Regatului Unit și instanțelor din Londra, Regatul Unit.

Comunicarea

În cazul în care un utilizator are întrebări cu privire la aceste condiții legale sau orice comentariu pe portalul mihaidobre.net, vă rugăm să accesați hello@mihaidobre.net

Notificarea legală a fost actualizată pentru ultima dată în data de 07.12.2019.